ΔΙΑΦΟΡΑ

Έκτακτο – Μόλις έγινε γνωστό Ευχάριστα νέα

Έγινε το θαύμα: Κέρδισε τη μάχη για τη ζωή η 17χρονη Χανιώτισσα και το μωράκι της που πάλευαν στο νοσοκομείο

Η 17χρονη Χανιώτισσα που έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, καθώς νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση ενώ λίγες ώρες πριν είχε γεννήσει με καισαρική τομή στο γενικό νοσοκομείο Χανίων την Κυριακή, είναι καλά στην υγεία της και εκείνη και το μωράκι της. Το θαύμα των γιορτών μόλις έγινε και εμείς πιστεύουμε ότι όλα θα πάνε καλά.

Το περιστατικό

Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr ενώ η γέννα εξελίχθηκε χωρίς καμία επιπλοκή και γεννήθηκε ένα υγιέστατο κοριτσάκι, τελειόμηνο και σε φυσιολογικό βάρος, λίγες ώρες αργότερα η 17χρονη παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση στην υγεία της και διασωληνώθηκε.

Άμεσα σήμανε συναγερμός στις ιατρικές υπηρεσίες του νοσοκομείου και χάρη σε υπεράνθρωπες προσπάθειες, η κατάσταση της κοπέλας αντιμετωπίστηκε πριν να είναι αργά.

πηγη spicynews12.eu

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button