ΔΙΑΦΟΡΑ

ΝΤΡΟΠΗ!!! ΣΟΚ στην Πάτρα: Κατέσχεσαν τις οικονομίες 80χρονης ασθενούς, λόγω οφειλών της κόρης της!

 

Χωρίς ευρώ άφησαν οι υπεύθυνοι των ελεγκτικών μηχανισμών μία 80χρονη γυναίκα από την Πάτρα, που πάσχει από άνοια, καθώς προχώρησαν σε δέσμευση του ποσού των 10.000 ευρώ που είχε, προκειμένου να καλύπτει τις ιατρικές της ανάγκες.

Η γυναίκα έκπληκτη διαπίστωσε ότι τα λεφτά είχαν κάνει… φτερά από το λογαριασμό της.

Ωστόσο, η έκπληξή της μεγάλωσε, όταν απευθύνθηκε στους υπεύθυνους της τράπεζας, οι οποίοι την πληροφόρησαν πως τα χρήματα είχαν κατασχεθεί για οφειλές της κόρης της, την οποία είχε κάνει το «λάθος» να έχει ως συνδικαιούχο.

Η ηλικιωμένη αντιμετωπίζει σοβαρότατα προβλήματα υγείας, καθώς εκτός από άνοια έχει και μειωμένη ακοή, ενώ από αυτά τα χρήματα κάλυπτε τις ανάγκες της για ιατρικές εξετάσεις.

madata.gr

 

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button