ΔΙΑΦΟΡΑ

Έξω φρενών ο Λιάγκας για τον Καρρά: «Δεν ντρέπεστε λίγο; Εγώ θα κινούμουν νομικά»

Το Πρωινό: Μία φωτογραφία του Βασίλη Καρρά, μέσα από το νοσοκομείο διέρρευσε στα social media και ο Γιώργος Λιάγκας, ξέσπασε άγρια σήμερα 27/12 στον αέρα της εκπομπής του, στον ΑΝΤ1.

Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στον ιερέα που ανέβασε αυτή τη φωτογραφία αλλά και στους δημοσιογράφους που έκαναν αναπαραγωγή του σχετικού στιγμιότυπου.

«Θέλω να καυτηριάσουμε κάτι που για εμένα είναι απαράδεκτο. Καμία φορά μας λένε και κοράκια τους δημοσιογράφους και όχι αδίκως. Αυτό που έγινε, που αναρτήθηκε από κάποια Μέσα και κάποιες εφημερίδες, είναι μια ντροπή και λερώνει όλο το συνάφι των δημοσιογράφων.

Αναφέρομαι σε μια φωτογραφία του Βασίλη Καρρά μέσα από το νοσοκομείο, δεν θέλω να την περιγράψω πώς είναι… Με τα μαλλιά, χωρίς μαλλιά, με τα χέρια… Είναι ντροπή! Ήρθε ένας ιερέας από την Αμερική. Ο Βασίλης δεν επικοινωνεί, είναι στα τελευταία του, τού βάζει έναν σταυρό και βάζει κάποιον να τον τραβήξει φωτογραφία. Ωραίος παπάς κι αυτός, να τον χαίρεται η εκκλησία. Ωραίος παπάς! Και αναρτά στο Facebook αυτή τη φωτογραφία. Σαν τι; Σαν τρόπαιο;», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας και συνέχισε:

«Δηλαδή έκανες κάποιο κατόρθωμα παπά μου; Πήγες και τον είδες; Λίγος είναι ο κόσμος που τον είδε αυτό το διάστημα; Λίγη ντροπή, είστε και παπάς και ιερέας και αυτή η φωτογραφία αναρτάται στα social. Και πες αυτός δεν έχει μυαλό… Οι δημοσιογράφοι όμως γιατί αναπαράγατε αυτή τη φωτογραφία;

Γιατί; Για να πουλήσετε πέντε εφημερίδες και πέντε κλικ παραπάνω στα κωλοσάιτ σας; Δεν ντρέπεστε λίγο; Η ανθρωπιά πρέπει λίγο να υπερισχύει. Έναν άνθρωπο δεν θέλει ο κόσμος να τον θυμάται με αυτή την εικόνα, δεν υπάρχει λόγος… Οι συγκεκριμένοι είναι αλήτες. Είναι οι γνωστοί αλήτες, μην πω ονόματα. Οι άνθρωποι έχουν τον καημό τους αλλά εγώ θα κινούμουν νομικά αν το κάνανε στον πατέρα μου, αλήθεια σας λέω».

«Δηλαδή έκανες κάποιο κατόρθωμα παπά μου; Πήγες και τον είδες; Λίγος είναι ο κόσμος που τον είδε αυτό το διάστημα; Λίγη ντροπή, είστε και παπάς και ιερέας και αυτή η φωτογραφία αναρτάται στα social. Και πες αυτός δεν έχει μυαλό… Οι δημοσιογράφοι όμως γιατί αναπαράγατε αυτή τη φωτογραφία;

@ellada24gr

Έξω φρενών ο Γιώργος Λιάγκας με τους συνεργάτες του: “Αυτό που κάνετε είναι αισχρός λαϊκισμός” #giorgosliagkas #liagkas #giorgosliagas #liagas #laikismos #obesity #paxisarkia #ellada24 #greeknews #tiktokgreek #greektiktok #tiktokgreece #greecetiktok #foryoupage #fyp #foryou

♬ πρωτότυπος ήχος – Ellada24 – Ellada24

πηγη alldaynews.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button