ΔΙΑΦΟΡΑ

Άρτεμις Βασίλη: Ανατροπή στο θρίλερ εξαφάνισης της

Άρτεμις Βασίλη: Ανατροπή στο θρίλερ εξαφάνισης της κοπέλας – Νέες μαρτυρίες για την υπόθεση

Δύο χρόνια έχουν περάσει από την ημέρα που η Άρτεμις Βασίλη εξαφανίστηκε από το Κορωπί και μία σημαντική μαρτυρία έδωσε νέα τροπή στην υπόθεση, που παραμένει άλυτο μυστήριο.

Στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη μίλησε ένας μάρτυρας, που έστρεψε τις έρευνες στην παραλία της Αγίας Μαρίνας, εκεί όπου είδε τη 19χρονη αγνοούμενη την επόμενη ημέρα της εξαφάνισής της. Καθόταν μόνη της σ’ ένα κιόσκι, βυθισμένη στις σκέψεις της.

Στη συγκεκριμένη παραλία συνήθιζε να πηγαίνει για μπάνιο με τις φίλες της, όπως αποκάλυψαν οι ίδιες στην οικογένειά της στη διάρκεια της ζωντανής εκπομπής. Εκεί είχε πάει και με τον πρώην φίλο της, προτού αυτός την απορρίψει και τη διαγράψει από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο ίδιος μίλησε στο «Τούνελ» γι’ αυτή τους τη συνάντηση. Φανερά εκνευρισμένος από την έρευνα της εκπομπής, δε φάνηκε ιδιαίτερα πρόθυμος να βοηθήσει και περιορίστηκε στα εξής: «Μία φορά είχα πάει στην Αγία Μαρίνα για μπάνιο. Ό,τι ήταν να πω το είπα. Άμα μπορούσα να βοηθήσω, θα το είχα κάνει. Τέλος. Την περίοδο που χάθηκε η Άρτεμις, εγώ ήμουν μέσα στο στρατόπεδο. Ήμουν φαντάρος στην Αλεξανδρούπολη».

Ο εισαγγελέας στον οποίο παρέδωσε το Ανθρωποκτονιών το φάκελο της υπόθεσης, θα αποφασίσει αν θα συνεχιστεί η έρευνα με τα νέα δεδομένα ή αν θα μπει στο αρχείο. Ο πατέρας της 19χρονης κοπέλας απηύθυνε έκκληση στο δικαστικό λειτουργό να μην εγκαταλείψει την υπόθεση και να εξεταστεί ο πρώην φίλος της και το περιβάλλον του, που όπως τόνισε: «Δεν έχουν πει μέχρι σήμερα την αλήθεια».

Πιστεύουν πως κάποιος από το περιβάλλον αυτό, πρέπει να της έκλεισε ραντεβού εκείνο το μεσημέρι της Παρασκευής 16 Οκτωβρίου 2020. Η κοπέλα περίμενε για ώρα στη 2η στάση Αττικής, που την είδαν συγγενείς της. Φαίνεται πως κάτι δεν πήγε καλά και απογοητευμένη να έκλεισε η ίδια το κινητό της και να κατευθύνθηκε στην Αγία Μαρίνα.

«Είδα κι εγώ την Άρτεμις να περιμένει…»

Στο «Τούνελ» μίλησε μία σημαντική μάρτυρας, που είδε την αγνοούμενη για τελευταία φορά πριν τα ίχνη της χαθούν για πάντα. Όπως είπε, είναι σίγουρη πως ήταν η Άρτεμις.

«Η Άρτεμις σίγουρα στάθηκε στη 2η στάση Αττικής, γιατί εκείνο το απόγευμα την είδα κι εγώ. Από εκεί που περνάει η γραμμή 330 που πηγαίνει Αγία Μαρίνα και η 308 που φτάνει στο Νομισματοκοπείο, που είχατε ερευνήσει στην εκπομπή παλιότερα.

Εγώ δεν ξέρω σε ποιο λεωφορείο μπήκε. Απλά την είδα να κάθεται στο παγκάκι της στάσης, σταυροπόδι και να κοιτάει το κινητό. Την αναγνώρισα γιατί είναι μακρινή συγγενής μου. Ήταν μόνη της στη στάση», ανέφερε χαρακτηριστικά και κατέληξε:

«Εύχομαι έστω και τώρα να βρεθεί. Να δοθεί η απάντηση, όποια κι αν είναι αυτή. Να ηρεμήσουμε όλοι και να μην μείνει η υπόθεση στο σκοτάδι».

πηγη newsbreak.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button