ΔΙΑΦΟΡΑ

Έμεναν λίγες ώρες ζωής σε αυτό τον παππού και την γιαγιά – Μετά από 64 χρόνια μαζί της έπιασε το χέρι της και…

Αυτή η γιαγιά και ο παππούς μετρούσαν 64 χρόνια γάμου και αποτελούν ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα αληθινής αγάπης. Θα συγκινηθείτε… O βετεράνος Τρεντ Ουίνστιντ και η γυναίκα του, Ντολόρες, ήταν μόλις εβδομάδες μακριά από την 64η επέτειο τους όταν εκείνος αρρώστησε βαριά και έπρεπε να μπει στο νοσοκομείο.

Οι θεραπείες για το νεφρό του Τρεντ είχαν αρχίσει να αποδυναμώνουν την καρδιά του και τελικά κατέληξε στην εντατική. H Ντολόρες και τα δύο παιδιά τους παρακολουθούσαν τον Τρεντ αβοήθητο να χειροτερεύει.

Τότε, την νύχτα της 7 Δεκεμβρίου 2016, η Ντολόρες άρχισε να εμφανίζει πονοκέφαλο καθώς καθόταν δίπλα στο κρεβάτι του συζύγου της στο νοσοκομείο. Αργότερα άρχισε να κάνει εμετό. Σύντομα οι γιατροί κατάλαβαν ότι η 83χρονη Ντολόρες είχε πάθει σοβαρό ανεύρυσμα και της έκαναν εισαγωγή. Ο Τρεντ συνετρίβη.

“Απλά ζητήστε από τον Θεό να την ξυπνήσει”, είπε στα παιδιά του. “Μπορεί να κάνει ένα θαύμα.” “Δεν ξέρω με ποιον θα κάθομαι στον καναπέ και θα βλέπω τις ειδήσεις πια.” Συνειδητοποιώντας ότι τα πράγματα ήταν σοβαρά και για τον Τρεντ αλλά και για την Ντολόρες, το προσωπικό του νοσοκομείο έκανε κάτι φανταστικό – κανόνισαν να μοιραστεί το ζευγάρι το ίδιο δωμάτιο.

Κατάφεραν να ενώσουν τα κρεβάτια τους για να κρατηθούν από το χέρι. Το προσωπικό του νοσοκομείου δεν το είχε ξανακάνει αυτό ποτέ.

Δύο μέρες αργότερα, η Ντολόρες πέθανε. Ο Έντι, ο γιος του ζευγαριού, ενημέρωσε τον πατέρα του. Ο ηλικιωμένος άντρας έστειλε ένα φιλί στην γυναίκα του. Πέθανε ώρες αργότερα.

Σε μια συνέντευξη η Σέριλ, η αδερφή του Έντι είπε, “Δεν μπορούσε να το αντέξει, επειδή εκείνη έφυγε. Τον είδαμε να πεθαίνει. Πέθανε επειδή η καρδιά του ήταν πληγωμένη.”

Οι συγγενείς του ζευγαριού έπαιξαν το κομμάτι “Love Remains” της Χίλαρι Σκοτ στην κηδεία τους. Οι στίχοι λένε “Ένα αγόρι προχωρά, παίρνει μια νύφη. Εκείνη στέκεται πιστά στο πλευρό του. Μοιράζονται χαρά, μοιράζονται πόνο. Αλλά μέσα από όλα αυτά, η αγάπη παραμένει”.

 

πηγη protienimerosi.eu

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button