ΔΙΑΦΟΡΑ

«Έφυγες γαλήνια σαν Άγγελος»: «Έσβησε» η αγαπητή σε όλους Σωτηρία – Άφησε πίσω της τα δίδυμα κοριτσάκια της

Συγκλονισμένη η Εύβοια και πιο συγκεκριμένα η τοπική κοινωνία της Δροσιάς στην Χαλκίδα που βυθίστηκε στο πένθος στο άκουσμα της δυσάρεστης είδησης. Η 48χρονη Σωτηρία έφυγε νωρίς μόλις στα 48 της χρόνια.

Η 48χρονη Σωτηρία πάλευε με τον καρκίνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το evima η 48χρονη Σωτηρία έδινε την δική της μάχη με τον καρκίνο και δεν λύγισε τελικά .

Η άτυχη Σωτηρία Κορομπίλια έχασε τη μάχη με την επάρατη νόσο βυθίζοντας στο πένθος τους συγγενείς και την τοπική κοινωνία της Δροσιάς Χαλκίδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το egnomi η άτυχη γυναίκα καταγόταν από το Βασιλικό, όπου ο πατέρας της Ευάγγελος Κορομπίλιας είναι πολύ γνωστός επιχειρηματίας, ιδιοκτήτης μηχανημάτων έργων.

Μετά τον γάμο της με το Νίκο Τσαμίτα, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης του καταστήματος “ola se 1”, η Σωτηρία ζούσε μόνιμα στη Δροσιά. Το ζευγάρι ζούσε ευτυχισμένο και είχε αποκτήσει δύο δίδυμες κορούλες, την Χριστίνα-Μαρία και την Χρυσούλα, που έχασαν για πάντα την μανούλα τους.

Η 48χρονη ήταν ιδιαίτερα αγαπητή στη Δροσιά και ο θάνατός της ακούστηκε σαν ψέμα στο χωριό

Η κηδεία της έγινε στον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης του Σωτήρος στην Δροσιά.

Σπαρακτική είναι και η ανάρτηση του συζύγου της 48χρονης

Απόψε πέταξες για τους ουρανούς… Έφυγες γαλήνια , σαν Άγγελος.. Πάλεψες σαν λιοντάρι κοριτσάκι μου.. Να μας προσέχεις από εκεί ψηλα και να μας τηλεφωνεις! Δεν θα σε ξεχάσω ΠΟΤΕ ΣΩΤΗΡΑΚΗ ΜΟΥ………… Σε αγαπώ!
ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ ΣΩΤΗΡΑΚΗ ΜΟΥ!

πηγη tilestwra.com

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button