ΔΙΑΦΟΡΑ

Έφυγε απο πνευμονία γνωστός Τραγουδιστής

Έφυγε από τη ζωή ο τραγουδιστής των Low Roar – “Φορτισμένο” μήνυμα από τον Kojima

Ο Ryan Karazija, ο βασικός τραγουδιστής του γνωστού συγκροτήματος Low Roar έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 40 ετών. Συγκεκριμένα, η υγεία του Karazija επιδεινώθηκε σημαντικά τελευταία, με τον τραγουδιστή να χάνει τη μάχη αυτό το Σαββατοκύριακο, εξαιτίας επιπλοκών από πνευμονία.

Φυσικά, ο Karazija ήταν αρκετά γνωστός στον gaming κόσμο χάρη στη στενή του σχέση με τον θρυλικό σχεδιαστή Hideo Kojima. Η μουσική του είχε συνοδεύσει το αρχικό trailer ανακοίνωσης του Death Stranding, με το χαρακτηριστικό ‘I’ll Keep Comin’, τα lyrics του οποίου μπορούσαν να ερμηνευτούν με πολλούς τρόπους.

Παράλληλα, σε trailer του Death Stradning είχε παίξει και το κομμάτι ‘Easy Way Out’ των Low Roar, ενώ δημιουργίες τους υπήρχαν και εντός του παιχνιδιού.

Αναμενόμενα, ο θάνατος του Karazija δεν πέρασε απαρατήρητος από τον Hideo Kojima, ο οποίος προέβη σε μια συναισθηματικά φορτισμένη ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Συγκεκριμένα, ο Ιάπωνας δημιουργός έγραψε ότι αδυνατεί να το πιστέψει και τόνισε για άλλη μια φορά πόσο σημαντική ήταν η μουσική του Karazija, τόσο για το Death Stranding, όσο και για τον ίδιο.

Το φορτισμένο μήνυμα του Hideo Kojima:

Άκουσα τα νέα. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Δε θέλω να το πιστέψω. Χωρίς τον Ryan, χωρίς εσένα και τη μουσική σου, το Death Stranding δεν θα είχε γεννηθεί ποτέ. Η μουσική σου θα ζει για πάντα σε αυτόν τον κόσμο και σε μένα. Σε ευχαριστώ. Αναπαύσου εν ειρήνη.

I heard the news. I can’t believe it. I don’t want to believe it. Without Ryan, without you and your music, Death Stranding would not have been born. Your music will live forever in this world and in me. Thank you. Rest in peace.

Πηγή unboxholics.com

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button