ΔΙΑΦΟΡΑ

Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός των «Sopranos»

Είχε πάθος για μια καριέρα στα φώτα της δημοσιότητας

Θρήνος στο Χόλυγουντ με την είδηση του θανάτου του ηθοποιού Ρόμπερτ Λουπόνε, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 76 ετών.

Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή το MCC Theatre, στο οποίο ήταν καλλιτεχνικός διευθυντής. Ο ηθοποιός, αδελφός της πολυβραβευμένης τραγουδίστριας του Broadway, Πάτι Λουπόνε, έδινε σκληρή μάχη με τον καρκίνο στο πάγκρεας τα τελευταία τρία χρόνια, όμως δεν τα κατάφερε κι άφησε την τελευταία του πνοή, σε ηλικία 76 ετών.

«Η κοινότητα του MCC Theatre θρηνεί την απώλεια του πολυαγαπημένου και μοναδικά εμπνευσμένου συνεργάτη, συναδέλφου και αγαπητού φίλου μας, Μπομπ Λουπόνε, ο οποίος έζησε άφοβα και με μεγάλη περιέργεια, καλό χιούμορ, απεριόριστο πάθος και μεγάλη καρδιά», ανέφερε η ανακοίνωση.

Γεννημένος στο Μπρούκλιν ο Λουπόνε είχε πάθος για μια καριέρα στα φώτα της δημοσιότητας από μικρή ηλικία και γράφηκε σε μαθήματα χορού στο διάσημο Studio Martha Graham ως έφηβος.

Στη συνέχεια έμαθε την τέχνη στο περιβόητο Juilliard, πριν κλείσει την πρώτη του επαγγελματική δουλειά το 1966, δίπλα στη Liza Minnelli στο The Pajama Game.

Δύο χρόνια αργότερα, ο αείμνηστος ηθοποιός έκανε το ντεμπούτο του στο Μπρόντγουεϊ στο Sweet Potato. Ο Λουπόνε έγινε γνωστός στο ευρύτερο κοινό με τη συμμετοχή του στην επιτυχημένη σειρά του HBO «The Sopranos», στον ρόλο του Μπρους Κουσαμάνο, του έμπιστου του Τόνι Σοπράνο.

Εργάστηκε επίσης ως καθηγητής υποκριτικής στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης. Μετράει πολλές εμφανίσεις σε γνωστά τηλεοπτικά προγράμματα, όπως το «Sex and the City».

Υπενθυμίζεται ότι πριν από περίπου δύο μήνες, ένας ακόμη πρωταγωνιστής της διάσημης σειρας έφυγε από την ζωή.  Ο Αμερικανός ηθοποιός Τόνι Σιρίκο, ο οποίο έγινε ευρύτερα γνωστός υποδυόμενος τον γκάνγκστερ Πόλι Γουόλνατς στη δημοφιλή σειρά «The Sopranos», έφυγε από τη ζωή την Παρσκευή 8 Ιουλίου σε ηλικία 79 ετών, όπως ανακοίνωσε η οικογένειά του.

πηγη eirinika.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button