ΔΙΑΦΟΡΑ

Ασύλληπτη τραγωδία στη Λευκάδα: Παιδιά νόμιζαν πως είδαν χελώνα όμως όλοι πάγωσαν όταν κατάλαβαν τι ήταν αυτό που κοιτούσαν

Λευκάδα: Φρίκη με το αποτρόπαιο θέαμα που είδαν τα μικρά παιδιά

Μικρά παιδιά που έπαιζαν στη παραλία του Κάστρου στη Λευκάδα ήρθαν αντιμέτωπα με ένα αποτρόπαιο θέαμα σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ilefkada.gr. Τα παιδιά βρισκόντουσαν στη παραλία του Κάστρου όταν πήγαν να δουν κάτι που τους έμοιαζε αρχικά με χελώνα.

Για να πάθουν το σοκ μετά καθώς διαπίστωσαν πως η θάλασσα ξέβρασε μέλος ανθρώπινου σώματος το οποίο ανήκει σε παιδί.

Οι πρώτες εκτιμήσεις για το μισό πτώμα που βρέθηκε στη Λευκάδα

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του ilefkada.gr, η εικόνα ήταν μακάβρια, καθώς επρόκειτο για μισό πτώμα, από τη μέση και κάτω και μάλιστα ντυμένο, ενώ μάλλον πρόκειται για παιδί.

Στην περιοχή έχουν σπεύσει αξιωματικοί του λιμενικού και αστυνομία προκειμένου το πτώμα να μεταφερθεί για ιατροδικαστική εξέταση. Η πρώτη εκτίμηση δυστυχώς κάνει λόγο για μετανάστη που έχασε τη ζωή του σε κάποιο ναυάγιο. Έρευνες διενεργεί το Λιμενικό Λευκάδας.

Φωτογραφίες αρχείου*

πηγη posted.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button