ΔΙΑΦΟΡΑ

Γιαγιά πάει στην κούνια να δει το μωρό που κοιμάται , Αυτό που καταγράφει η κρυφή κάμερα λίγα λεπτά μετά δεν περιγράφεται

Θα μείνετε άφωνοι

Μια επική στιγμή κατέγραψε κρυφή κάμερα δωματίου όταν αυτή η γιαγιά που θα δείτε έπεσε μέσα στην κούνια όταν πήγε να βάλει το μωρό μέσα! Με την ευκαιρία, δείτε το απίστευτο σκηνικό που κατέγραψε μια κρυφή κάμερα.

Το γύρο του διαδικτύου, έχει κάνει φυσικά αυτό το ξεκαρδιστικό βίντεο, με την γιαγιά, η οποία κρατά στην αγκαλιά της το μωρό!

Η κάμερα μέσα στο σπίτι κατέγραψε τη στιγμή που η γιαγιά βάζει το μωρό στην κούνια να κοιμηθεί. Το μωρό κοιμάται ήδη και έτσι κάνει ό,τι μπορεί για να μην ξυπνήσει το μωρό. Οι προσεκτικές της κινήσεις όμως δεν είχαν την κατάληξη που ήθελε, αφού η ίδια έπεσε μαζί με το μωρό στην κούνια!

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την στιγμή αυτή:

 

πηγη athensmagazine.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button