ΔΙΔΑΧΕΣ

Δέος και συγκίνηση: Μαρτυρία συντηρητή του Πανάγιου Τάφου. «Άλλαξε η ζωή μου, είδα…»

Ποια είναι η μαρτυρία του συντηρητή του Πανάγιου Τάφου; «Δέος και δάκρυα συγκίνησης. Αυτό ένιωσα όταν μπήκα στον Πανάγιο Τάφο του Ιησού. Ηταν μια εμπειρία πρωτόγνωρη, μοναδική, που δεν θα ξεχάσω όσο ζω.

Σκεφτείτε ότι στο μνημείο αυτό εκατομμύρια άνθρωποι από όλον τον πλανήτη εναποθέτουν τις ελπίδες τους προς τον Κύριο. Είναι τρομερό συναίσθημα να συναντάς την ίδια την ιστορία του Θεανθρώπου”. Η μαρτυρία του συντηρητή Πέτρου Χαλόφτη είναι διστακτικά, γεμάτα ευγνωμοσύνη γι’ αυτό που έζησε.

Άλλωστε δεν είναι και λίγο να αποτελεί ένα από τα 11 μέλη της ομάδας της επικεφαλής των ερευνών του ΕΜΠ, καθηγήτριας Τόνιας Μωροπούλου που έχει πρόσβαση στο σημαντικότερο μνημείο της χριστιανοσύνης, τον Πανάγιο Τάφο του Ιησού Χριστού, και να είναι ένας από τους τρεις που ανέσκαψαν την πλάκα πάνω στην οποία είχαν εναποθέσει το Σώμα του Κυρίου μετά τη Σταύρωσή του!

Όπως είπε στην εφημερίδα «Espresso» ήταν εμπειρία ζωής.

«Άλλαξα τον τρόπο σκέψης μου, τον τρόπο ζωής μου και όσα θέλω να έχω στη ζωή μου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πέτρος Χαλόφτης.

πηγη tilestwra.com

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button