ΥΓΕΙΑ

Δείτε πιο είναι το καλύτερο φυσικό αποσμητικό! ! !

Ένα από τα πιο αποτελεσματικά, φυσικάαποσμητικά που μας έχει χαρίσει η φύση, βρίσκεται όχι πολύ μακριά, αλλά δίπλα σας, στην κουζίνα!

Το κιτρικό οξύ στο χυμό λεμονιού μπορεί να σκοτώσει την οσμή που προκαλούν τα βακτηρίδια. Απλά φροντίστε να μην εφαρμόσετε το χυμό λεμονιού σε πρόσφατα ξυρισμένες μασχάλες – ωχ. Βέβαια τσούζει μεν αλλά είναι και ένα πολύ καλό απολυμαντικό για πληγές γενικότερα!

Κόψτε ένα λεμόνι στη μέση και τρίψτε το κάτω από τις μασχάλες σας, οι αντιβακτηριακές ιδιότητες στο λεμόνι θα σας κρατήσουν φρέσκους κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Ή στίψτε μερικές σταγόνες από ένα λεμόνι στην παλάμη σας και περάστε τις μασχάλες σας με τον χυμό του.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα μπουκάλι ψεκασμού, ανακατέψτε ίση ποσότητα χυμό λεμονιού και νερό και ψεκάστε κάτω από τις μασχάλες σας για να κρατήσετε το δέρμα σας φρέσκο και μυρωδάτο!
Ακόμα και σε συνθήκες βαριάς εφίδρωσης, το λεμόνι δεν θα σας προδώσει. Φυσικό αντιβακτηριδιακό, εμποδίζει τα βακτηρίδια που κάνουν τον ιδρώτα να μυρίζει, χωρίς να εμποδίζει την εφίδρωση. Ακόμα και ώρες μετά, οι μασχάλες παραμένουν ΑΟΣΜΕΣ.
Και φυσικά, αυτό είναι το υγιές, να συνεχίσουμε να ιδρώνουμε: Αποσμητικά και Ανθιδρωτικά… δηλητήρια και λύσεις!
Όσοι το δοκίμασαν ορκίζονται στ’ όνομα του. Εύκολο, γρήγορο, πάντα διαθέσιμο, φυσικό, απίστευτα αποτελεσματικό, είναι σίγουρο ότι θα λατρέψετε το νέο σας αποσμητικό. Αν το χρησιμοποιήσετε σε σημεία του σώματος που είναι εκτεθειμένα στον ήλιο, το λεμόνι μπορεί να κάνει το δέρμα λίγο πιο ευαίσθητο στην ηλιακή ακτινοβολία, γι’ αυτό είναι καλύτερο σε μια τέτοια περίπτωση, να αποφύγετε την έκθεση στον ήλιο για μερικές ώρες.
ΠΗΓΗ  http://proionta-tis-fisis.com/

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button