ΔΙΑΦΟΡΑ

Η απίστευτη γκάφα ηλικιωμένου σε ΑΤΜ στα Τρίκαλα!

 

 

Πολλές κάρτες φαίνεται ότι είχε στο πορτοφόλι του ένας Τρικαλινός συνταξιούχος που αναστάτωσε την πόλη με το λάθος του!

Όλα συνέβησαν σε κεντρικό σημείο των Τρικάλων, όταν ένας συνταξιούχος πήγε να κάνει ανάληψη από ΑΤΜ τράπεζας με κάρτα από… σούπερ μάρκετ!

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι ο ηλικιωμένος έβγαλε όλες τις πλαστικές κάρτες που είχε στο πορτοφόλι του, ωστόσο αντί για να βάλει την κάρτα της τράπεζας στην υποδοχή του ΑΤΜ, μπερδεύτηκε και χρησιμοποίησε την κάρτα σούπερ μάρκετ, προκειμένου να βγάλει τη σύνταξή του!

Η κάρτα, όπως ήταν φυσικό, μπλόκαρε το μηχάνημα, με τους υπόλοιπους Τρικαλινούς που περίμεναν στην ουρά να εκνευρίζονται, καθώς ο ηλικιωμένος δεν είχε καταλάβει τι συνέβη και μπλόκαρε το μηχάνημα.

Όταν αντιλήφθηκε το λάθος του, σύμφωνα με το trikalavoice, έφυγε, με τους υπόλοιπους συνταξιούχους να βρίσκουν άλλο ΑΤΜ για να εξυπηρετηθούν!

πηγη newsbomb.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button