ΔΙΑΦΟΡΑ

Ρωσία: Δύο μαθητές και μια νεαρή νηπιαγωγός τα θύματα του ενόπλου που άνοιξε πυρ σε νηπιαγωγείο

Ένας άνδρας άνοιξε σήμερα, Τρίτη, πυρ σε ένα νηπιαγωγείο της πόλης Ουλιάνοφσκ, στην κεντρική Ρωσία, σκοτώνοντας δύο μαθητές και μια νηπιαγωγό και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

«Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, σημειώθηκαν πυροβολισμοί σε ένα νηπιαγωγείο. Δύο παιδιά είναι νεκρά, μια νηπιαγωγός και ο δράστης επίσης», επιβεβαίωσε στο AFP ο Ντμίτρι Καμάλ, ένας εκπρόσωπος των τοπικών αρχών.

Ο ίδιος είπε ότι δεν είναι γνωστή η ηλικία των παιδιών, αλλά πιθανόν να είναι «μεταξύ τριών και έξι ετών» προσθέτοντας ότι οι ερευνητές βρίσκονται στον τόπο της επίθεσης. Σύμφωνα με ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων, που επικαλούνται τις δυνάμεις επιβολής της τάξης, «ο λόγος της επίθεσης πιθανόν να είναι μια ενδοοικογενειακή διαμάχη».

Ο βουλευτής και πρώην κυβερνήτης της περιοχής Σεργκέι Μορόζοφ δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων Ria Novosti ότι μια νηπιαγωγός και δύο παιδιά, γεννημένα το 2016 και το 2018, είναι νεκρά. Το κανάλι Telegram Baza, που φημίζεται για τις διασυνδέσεις του με τις δυνάμεις ασφαλείας, ανέφερε ότι ο άνδρας εισήλθε στο σχολείο στην ώρα της ανάπαυσης των μαθητών οπλισμένος με κυνηγετικό όπλο.

Κάποτε σπάνιες, οι θανατηφόρες ένοπλες επιθέσεις, ειδικά στα σχολεία, βαίνουν αυξανόμενες στη Ρωσία τα τελευταία χρόνια σε τέτοιο σημείο ώστε ο πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν να εκφράσει ανησυχία θεωρώντας ότι πρόκειται για ένα εισαγόμενο από τις ΗΠΑ φαινόμενο και ένα διεστραμμένο αποτέλεσμα της παγκοσμιοποίησης, γεγονός που τον οδήγησε στην αυστηροποίηση της νομοθεσίας για την οπλοκατοχή.

Ηράκλειο: Υπέκυψε στα τραύματά του ο 45χρονος – θύμα εργατικού ατυχήματος

Δεν τα κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή ο 45χρονος που τραυματίστηκε βαριά σε εργατικό ατύχημα, το οποίο συνέβη σε ξενοδοχείο στη Σταλίδα.

Όπως δήλωσε στην ΕΡΤ Ηρακλείου ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ Γιώργος Χαλκιαδάκης, ο άτυχος άνδρας έφτασε στο νοσοκομείο χωρίς τις αισθήσεις του. Παρότι, πρόσθεσε ο ίδιος, είχε σφίξεις οι προσπάθειες των γιατρών επί 40 λεπτά για την καρδιοναπνευστική αναζωογόνησή του δεν απέδωσαν και ο 45χρονος κατέληξε, υποκύπτοντας στα βαριά τραύματά του.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο άτυχος άνδρας έπεσε από ύψος 5 μέτρων ενώ συμμετείχε σε εργασίες για την τοποθέτηση σκαλωσιάς.

Δημήτρης Αλεξάνδρου για τον θάνατο της μητέρας της Ιωάννας Τούνη: «Είναι και αυτοί που έγραψαν κακά σχόλια από κάτω»

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Oι πρώτες δηλώσεις για τις δύσκολες στιγμές της Ιωάννας Tούνη

Τις πιο δύσκολες στιγμές στην ζωή της περνάει η γνωστή influencer, η οποία εχασε την πολυαγαπημένη της μητέρα, ύστερα από μάχη με τον καρκίνο. Δύσκολη περίοδο διανύει η Ιωάννα Τούνη, καθώς πριν από μερικές ημέρες έφυγε από τη ζωή η μητέρα της, μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο. Στην εκπομπή Super Κατερίνα, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μίλησε για το πώς είναι σήμερα η σύντροφός του.

«Δεν είναι διαχειρίσιμο όλο αυτό που συμβαίνει. Η μητέρα της ήταν το στήριγμά της, ο μόνος άνθρωπος που ήταν πολύ κοντά της» είπε.

Δημήτρης Αλεξάνδρου για τον θάνατο της μητέρας της Ιωάννας Τούνη: «Είναι και αυτοί που έγραψαν κακά σχόλια από κάτω»

Τι δήλωσε ο Αλεξάνδρου για την σύντροφο του. Εγώ ανέβασα τη φωτογραφία γιατί ο κόσμος έστειλε πολλά μηνύματα για την Ιωάννα και πώς είναι η κατάστασή της.

Βέβαια είναι και αυτοί που γράψανε και πάρα πολλά αρνητικά. Επειδή πήγαμε στην εκκλησία ο κόσμος λέει “γιατί να βγεις με το πένθος;”» «Επιβαρύνθηκε η κατάσταση της μητέρας της αυτά τα δύο χρόνια με αυτά που πέρασε η Ιωάννα» είπε η Κατερίνα.

 

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button