ΔΙΑΦΟΡΑ

Το ομоλόγησε η Ρούλα Πισπιρίγκου:«Πάγωσε» η δικαστική αίθουσα μόλις το ξεστóμισε

Συνεχίστηκε και σήμερα η απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου για τον θάνατο της κόρης της, Τζωρτζίνας και για ακόμα μία ημέρα, η ατμόσφαιρα στη δικαστική αίθουσα ήταν έντονη και ηλεκτρισμένη, με την τελευταία ερώτηση από την Πρόεδρο να «παγώνει» όλους όσοι ήταν παρόντες.

Συνεχίζεται η απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Ιάσονα Τσόλη στο T-live, η Εισαγγελέας ρώτησε την 35χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου:

«Έχετε μετανιώσει για κάτι; Είναι η τελευταία μου ερώτηση».

«Έχω μετανιώσει μόνο για ένα πράγμα, για το γεγονός ότι δεν έδωσα στην Τζωρτζίνα τη βαρύτητα και την αγάπη που ήθελα» απάντησε η μητέρα από την Πάτρα, με την εισαγγελέα να της λέει:

«Αυτό είναι το μόνο για το οποίο έχετε μετανιώσει κυρία κατηγορουμένη;» και τη Ρούλα Πισπιρίγκου να απαντά μονολεκτικά ναι.

Σημαντική στιγμή αποτέλεσε και η παραδοχή της Ρούλας Πισπιρίγκου στο ανώνυμο μυστηριώδες τηλεφώνημά της με αλλοιωμένη φωνή στη Γιώτα Κηπουρού και στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου. Όμως η κατηγορουμένη δεν θέλησε να δώσει περαιτέρω εξηγήσεις.

To διαβάσαμε εδώ newsthessaloniki.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button