ΔΙΑΦΟΡΑ

Θεσσαλονίκη: Σπαραγμός για τον 19χρονο Αλέξανδρο που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο

Θεσσαλονίκη: Βαρύ πένθος για τον χαμό του 19χρονου Αλέξανδρου

Μόλις στα 19 του χρόνια, ο Αλέξανδρος έχασε την ζωή του σε τροχαίο, τα ξημερώματα της Τετάρτης, στην Θεσσαλονίκη. Ο 19χρονος νεαρός ήταν φίλος της ομάδας Α.Σ. Άρης και ο αθλητικός κόσμος πενθεί την απώλεια του.

Συλλυπητήριες ανακοινώσεις για το θάνατο του 19χρονου εξέδωσαν τόσο ο σύνδεσμος Super 3, όσο και ο ΑΣ Άρης. Αναλυτικά:

Η ανακοίνωση του Super 3:

Κάτι τέτοιες στιγμές δε ξέρεις τι να πεις, νιώθεις κενός, παγωμένος…

Μια μαύρη μέρα ξημέρωσε σήμερα για την οικογένεια του συνδέσμου μας μετα το ξαφνικό χαμό του αδελφού μας, Αλέξανδρου Σαλονικίδη… Παλικάρι 19 χρονών, μαγκάκι και οπαδός… Έτσι είναι η π@τάνα η ζωή, χθες το βράδυ αγκαλιά στο πέταλο και σήμερα έφυγες μακριά μας… Σάλο αδερφέ μας καλό παράδεισο να έχεις δε θα σε ξεχάσουμε ποτέ…

Θεσσαλονίκη: Η ανακοίνωση του Α.Σ. Άρης

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του για τον άδικο, πρόωρο και απροσδόκητο χαμό του φιλάθλου της ομάδας μας, Αλέξανδρου Σαλονικίδη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 19 ετών.

Η οικογένεια του Συλλόγου μας εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…

πηγη .i-diakopes.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button