ΔΙΑΦΟΡΑ

«Λυγισμένη» από την απώλεια και έχοντας εγκαταλείψει τον κινηματογράφο: Δείτε πώς είναι σήμερα και τι κάνει η ηθοποιός Τόνια Καζιάνη

Η ιστορία της ηθοποιού που απέφευγε την δημοσιότητα

Τόνια Καζιάνη: Μπορεί να είχε επιλέξει την υποκριτική στην ζωή της, μα δεν θέλησε ποτέ να απασχολήσει τα μέσα ενημέρωσης και να εκτεθεί στα φώτα της δημοσιότητας.

Η Τόνια είναι μια ξεχωριστή περίπτωση ανάμεσα σε ηθοποιούς. Η ίδια ποτέ δεν προτίμησε τους προβολείς της δημοσιότητας. Το πρόσωπο που φέρνουμε στην δημοσιότητα είχε μείνει χαμένο για μεγάλο χρονικό διάστημα. Παράλληλα,

Ποια είναι η ηθοποιός Τόνια Καζιάνη

Η λαμπερή πρωταγωνίστρια του θεάτρου και κινηματογράφου Τόνια Καζιάνη, είναι μια γυναίκα που απαρνήθηκε το χρήμα και, τη λάμψη που συνήθως έρχεται με το επάγγελμα της. Η ίδια αποφάσισε πως ηταν καλύτερο να μην είναι στον προβολέα της δημοσιότητας. Ποτέ η Καζιάνη δεν ήταν πρόσωπο της δημοσιότητας επειδή το επιδίωξε εξαρχής.

Υπήρξε παντρεμένη με τον επίσης αξιόλογο ηθοποιό Γιώργο Τζώρτζη με τον οποίο έχει αποκτήσει μια κόρη, την Ευγενία. Τελευταία φορά που τους είδαμε μαζί ήταν στο γάμο της τον Οκτώβριο του 2014 με τον Κωνσταντίνο Κωστόπουλο.

Η Τόνια Καζιάνη εμφανίστηκε τελευταία φορά στην τηλεόραση το 2007 στο σίριαλ «τυφλόμυγα».

Έκτοτε, έχει κάνει ελάχιστες δημόσιες εμφανίσεις. Η γοητευτική ηθοποιός αποφάσισε να δοθεί ολοκληρωτικά στην οικογένεια της. Κάνοντας λιγοστές εμφανίσεις στον θίασο που έχει ιδρύσει με τον άντρα της κατά καιρούς.

Τα τελευταία χρόνια ήταν εντελώς ανενεργή. Είχε απομονωθεί στο πολυτελές σπίτι της και σύμφωνα με πληροφορίες συμπαραστεκόταν με όλες της τις δυνάμεις σε ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε ο Γιώργος Τζώρτζης ο οποίος, τελικά, στις 14 του περασμένου Ιανουαρίου, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών.

Η Τόνια Καζιάνη, μετά από αυτό χτύπημα στην οικογένειά της «χάθηκε» ακόμα πιο πολύ βυθισμένη στη θλίψη, αφιερώνοντας τον χρόνο της στην κόρη της αλλά κυρίως στην εγγονούλα της, τη Ζωή, που λάτρευε τόσο και ο παππούς… Δείτε την αγαπημένη ηθοποιό σε μια από τις σχετικά πρόσφατες δημόσιες εμφανίσεις της πολύ πριν τον θάνατο του Γιώργου Τζώρτζη.

πηγη athensmagazine.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button