ΔΙΑΦΟΡΑ

Μαθεύτηκαν τα δυσάρεστα για τον Τέρενς Κουίκ: Δύσκολες ώρες για τον δημοσιογράφο

Ο Τέρενς Κουίκ είναι ένας από τους πλέον αναγνωρίσιμους δημοσιογράφους στην χώρα μας ενώ έχει ασχοληθεί για αρκετά χρόνια και με την πολιτική. Τον τελευταίο καιρό θα τον συναντήσουμε ως δημοσιογράφο στην γειτονική Κύπρο.

Ο πλειστηριασμός των σπιτιών του Τέρενς Κουίκ

Εδώ και λίγες μέρες έχει κυκλοφορήσει μια είδηση σχετικά με ακίνητα του δημοσιογράφου τα οποία πάνε για πλειστηριασμό. Σήμερα στην εκπομπή το Πρωινό ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο θέμα  και όπως τόνισε πρόκειται για τρία ακίνητα και ένα οικόπεδο στο Πήλιο τα οποία και βγαίνουν στο “στο σφυρί” ενώ τα στοιχεία έχουν βγει και στην επίσημη ιστοσελίδα ηλεκτρονικών πλειστηριασμών.

Τετραπλό “σφυρί” για ακίνητα του Τέρενς Κουίκ στο Πήλιο

Τα τρία πετρόκτιστα σπίτια είναι διώροφα και έχουν μέγεθος από 50 έως 120 τ.μ. και η συνολική τιμή εκκίνησης για τον τετραπλό πλειστηριασμό διαμορφώνεται σε 554.046 ευρώ.

Το μικρότερο σπίτι έχει τιμή εκκίνησης περίπου 77.000 ευρώ ενώ το μεγαλύτερο αγγίζει τις 284.000 ευρώ.

«Φαίνεται πως κάποια χρέη που έχουν δημιουργηθεί σε ελληνική τράπεζα, ουσιαστικά οδήγησε την τράπεζα στην επίσπευση του πλειστηριασμού…20 Σεπτεμβρίου θα βγουν σε πλειστηριασμό όλα, εκτός και αν μεσολαβήσει κάτι από τον ίδιο τον Τέρενς Κουίκ που είναι μαζί με τη σύζυγό του ιδιοκτησίες ή κάποιον άλλον που θα υποδείξει ο κύριος Κουίκ», ανέφερε ο Τάσος Τεργιάκης.

πηγη tilestwra.com

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button