ΔΙΑΦΟΡΑ

μη μένεις στο σκοτάδι!

 

Του Γιάννη Αραχωβίτη

Δυστυχώς πολλοί από εμάς βλέπουν το ποτήρι μισοάδειo. Και παρόλο που καταλαβαίνω τις αιτίες (τους λόγους) δεν συμφωνώ ως προς την χρησιμότητα της συνεχούς μουρμούρας.

Και αν κάτι δεν είναι χρήσιμο, δεν υπάρχει λόγος να αφιερώνουμε την ενέργειά μας σε αυτό, ούτε και να το κάνουμε κυρίαρχη σκέψη στο μυαλό μας.
Το σκοτάδι δεν φεύγει με το να παραπονιόμαστε. Φεύγει με την επιλογή, την απόφαση να αντιστρέψουμε την κατάσταση και να ανάψουμε το φως, το καντήλι.

Χίλια άτομα να κατηγορούν το σκοτάδι, τις άσχημες συνθήκες, λιγότερο έργο προσφέρουν από αυτόν τον ένα που ανάβει το φως, που παίρνει την ευθύνη πάνω του και αποφασίζει να δράσει για να ξεφύγει από τα πλοκάμια της μεμψιμοιρίας, του αρνητισμού και της καταθλιπτικής νύχτας.

Μην αφήνεις τον εαυτό σου να παρασύρεται σε ατέρμονες, αρνητικές συζητήσεις, σε αδιέξοδη μουρμούρα και σε άνευρη ζωή. Πάρε το απόφαση, σήκωσε ανάστημα , άναψε το φως της ζωής σου και βάδισε σε ένα δρόμο δημιουργίας, βελτίωσης και πραγματοποίησης των ονείρων σου.

Κλείσε τα αυτιά σου στους «κάβουρες», στους ενεργειακούς βρικόλακες που θέλουν να σε παρασύρουν στην άβυσσο της απελπισίας και της μιζέριας τους, Βρες ανθρώπους που θα σου δείξουν το δρόμο, που θα σου πουν δυο λόγια ενθαρρυντικά, που θα σου χαμογελάσουν.

Για να δράσεις χρειάζεσαι θετική ψυχολογία, μεγάλο όραμα και ισχυρά ΓΙΑΤΙ! Ποια είναι τα δικά σου ΓΙΑΤΙ; Τι είναι αυτό που σε γεμίζει, σε τι θέλεις να δοθείς; Για ποιους θέλεις να αγωνιστείς και τι θέλεις να τους χαρίσεις; Ποιο όνειρο και ποιο φωτεινό μονοπάτι θέλεις να ακολουθήσεις; Στο σκοτάδι όλα φαίνονται μαύρα. Άναψε το καντήλι, ρίξε φως στην ζωή σου και στην ζωή των άλλων.

Γίνε πολεμιστής του φωτός. Μην δέχεσαι να είσαι «υμνητής» του σκότους.
Τώρα πάρε την απόφαση, βρες την δύναμη, κάνε την κίνησή σου.

Γιάννης ΑραχωβίτηςΟ Γιάννης Αραχωβίτης είναι Πιστοποιημένος Worldclass Speech Coach, Top Performance Trainer & Business Mentor. Ο Γιάννης Αραχωβίτης βοηθάει επιχειρηματίες,  να ανεβάσουν την επιχείρησή, την επιτυχία και την απόδοσή τους σε νέα ύψη.

 

πηγη http://enallaktikidrasi.com/

 

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button