ΔΙΑΦΟΡΑ

Οι γιατροί είπαν στην μητέρα ότι η 11χρονη κόρη της είναι έγκυος – Δυστυχώς η αλήθεια ήταν πολύ χειρότερη…

Όταν μια 11χρονη διαμαρτυρήθηκε για πολλούς πόνους, η μητέρα της σκέφτηκε ότι δέχεται εκφοβισμό στο σχολείο. Οι γιατροί όμως πίστευαν ότι η 11χρονη κόρη της είναι έγκυος! Δυστυχώς η αλήθεια ήταν πολύ χειρότερη στη συνέχεια!

Η Cherish-Rose δεν ήταν έγκυος, όπως σκέφτηκαν οι γιατροί. Είχε έναν τεράστιο όγκο στην κοιλιά της που ζύγιζε 10 κιλά! Και αυξανόταν στις ωοθήκες της έφηβης.

Ο όγκος δυστυχώς αποδείχθηκε καρκινικός και ήταν σπάνιο για την ηλικία ενός κοριτσιού σαν της Cherish-Rose. Η μητέρα της σχεδιάζει να πουλήσει το κατάστημα της επιχείρησής της, για να έχει χρόνο φροντίζοντας την κόρη της στο νοσοκομείο.

«Αυτό που μας συμβαίνει είναι κάτι που θέλω όλοι οι γονείς να γνωρίζουν, καθώς σκέφτηκα ότι υπέφερε από μια διατροφική διαταραχή από το bulling επειδή ήταν υπέρβαροι», είπε η μητέρα της.

«Όταν μου είπαν ότι είχε καρκίνο δεν μπορούσα να σταματήσω να κλαίω, έσπασε η καρδιά μου. Τώρα μου είπαν ότι ο καρκίνος είναι θεραπεύσιμος και είμαι τόσο ανακουφισμένη. Τώρα η ζωή μου έχει αλλάξει και τίποτα άλλο δεν έχει σημασία, μόνο η κόρη μου».

Οι γιατροί θα κάνουν αρχικά τη χημειοθεραπεία για να συρρικνωθεί ο τεράστιος όγκος. Όταν είναι έτοιμη, η Cherish-Rose θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για να τον αφαιρέσει.

πηγη athensmagazine.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button