ΔΙΑΦΟΡΑ

Θυμάστε την ηθοποιό Ελένη Ερήμου; Δείτε πως είναι σήμερα ο «ξανθóς άγγελος» του ελληνικού σινεμά

Πως είναι σήμερα: H Ελένη Ερήμου υπήρξε μία από τις «καλλονές» του ελληνικού κινηματογράφου και θεάτρου.

Η ίδια σπούδασε νομικά (1978) και οικονομικά (Πάντειος), ενώ είναι απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Πέλου Κατσέλη (1967).

Το «ντεμπούτο» της στο σινεμά πραγματοποιήθηκε το 1962 στην ταινία Δεν Γνώρισα Μητέρα, ενώ πρώτη φορά ανέβηκε στο θεατρικό «σανίδι» το 1968, στην παράσταση του έργου Πέερ Γκυντ του Ερρίκου Ίψεν. Το Μάρτιο του 1992 φωτογραφήθηκε για το τολμηρό περιοδικό Plαybοy.

«Θυμάμαι στην πρώτη μου τηλεοπτική εμφάνιση ο Φρέντυ Γερμανός με αποκάλεσε «κυρία Ερήμου». Την επομένη με ρωτούσαν αν είμαι παντρεμένη. Τον τίτλο όμως της κυρίας δεν τον αποκτάς όταν παντρεύεσαι, τον κατακτάς κάθε ημέρα. Χρειάζεται συμβόλαιο για να αγαπιούνται δύο άνθρωποι;

Εμένα ποτέ δεν μου άρεσαν τα συμβόλαια. Ούτε στις δουλειές μου έκανα. Το πλήρωσα βέβαια. Πιστεύω ότι ο λόγος είναι συμβόλαιο. Αν ο άλλος θέλει να τον αθετήσει, με γεια του με χαρά του. Εγώ δεν θα το κάνω», έχει δηλώσει η σπουδαία ηθοποιός σε συνέντευξή της.

Πως είναι σήμερα η ηθοποιός Ελένη Ερήμου;

Το Θέατρο Τέχνης Κάρολου Κουν στο πλαίσιο του «Μήνα της μνήμης και της μουσικής» συνεργάζεται για πρώτη φορά με το Ελληνικό Σχέδιο και τον Δημήτρη Παπαδημητρίου, που φέρνει στη σκηνή της Φρυνίχου μια σειρά από άκρως ενδιαφέρουσες μουσικές εκδηλώσεις που τιμούν την μνήμη μεγάλων μορφών του σμυρνέικου και του ρεμπέτικου αλλά και την μνήμη μεγάλων ποιητών μέσα από πρωτότυπα έργα του Δημήτρη Παπαδημητρίου πάνω στην ποίησή τους.

Εκεί βρέθηκε πλήθος κόσμου για να παρακολουθήσει την εκδήλωση. Ανάμεσά τους η αγαπημένη Ελένη Ερήμου. Η σπουδαία ηθοποιός του παλιού, ελληνικού κινηματογράφου υπήρξε μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες που πέρασαν από τη μεγάλη οθόνη και σήμερα στα 79 της παραμένει στιλάτη.

Κάνει επιλεκτικές δημόσιες εμφανίσεις, πάντα όμως με στιλ. Ο φακός του NDP την απαθανάτισε με over the knee καφέ μπότες, animal print κολάν και γούνινο πανωφόρι. Η ηθοποιός ήταν φανερά ευδιάθετη και χάρισε το πιο ζεστό της χαμόγελο.

Το διαβάσαμε εδώ alldaynews.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button