ΔΙΑΦΟΡΑ

Σοκ Έλληνας ηθοποιός νεκρός και δεν το έμαθε κανείς

Έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Φεβρουάριο και δεν το έμαθε κανείς

Ο Σπύρος Μπιμπίλας γνωστοποίησε τον θάνατο του ηθοποιού Μάκη Θεοδωράτου μέσα από μια ανάρτηση στο Facebook. O Μάκης Θεοδωράτος είχε παίξει σε πολλές ελληνικές ταινίες τη δεκαετία του ’80 και είχε βρεθεί στο ίδιο πλατό με τον Στάθη Ψάλτη και άλλους Έλληνες ηθοποιούς.

Ο θάνατός του δεν έγινε άμεσα γνωστός, αλλά ο Σπύρος Μπιμπίλας ανέφερε πως – Ο θάνατός του δεν έγινε άμεσα γνωστός, αλλά ο Σπύρος Μπιμπίλας ανέφερε πως το ερχόμενο Σάββατο θα γίνει μνημόσυνο για τις 40 μέρες από την κηδεία του. Ο Μπιμπίλας έγραψε:

«Ο αγαπημένος φίλος και αθόρυβος ηθοποιός Μάκης Θεοδωράτος έφυγε στα 63 του Το Σάββατο 16 Μάρτη ώρα 10 το πρωί στον Άγιο Παντελεήμονα το μνημόσυνο για τα 40 του… Ας πάμε να τον τιμήσουμε» έγραψε ο ο αγαπημένος ηθοποιός με τη μεγάλη συνδικαλιστική δράση.

 

Ο ηθοποιός είχε παίξει στα εξής σήριαλ
Ελλάς το μεγαλείο σου (2003) ΑΝΤ1
Εμείς κι εμείς (1994) Mega
Το ξεκίνημα της φωτιάς: Ρόκκος Χοϊδάς (1982) ΕΡΤ

Και στις ελληνικές ταινίες
Άγριες πλάκες στα θρανία 1983
Δάσκαλε τι δίδασκες; 1983
Ζητείται… δράκος 1983
Η δημοκρατία του νέφους 1983
Ο βιασμός μιας μοναχής 1983
Παπαδίστικη κομπανία 1983
Πες τα βρωμόστομε 1983
Σιδηρά κυρία 1983
Χούλιγκανς: Κάτω τα χέρια απ’ τα νιάτα! 1983

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button