ΔΙΑΦΟΡΑ

Σοκ Έφυγε ξαφνικά από την ζωή στο σπίτι του γνωστός Τραγουδιστής

Ο Kelly Joe Phelps, ο διάσημος τραγουδιστής και κιθαρίστας του οποίου η μουσική διέσχιζε μπλουζ, κάντρι και τζαζ, πέθανε σε ηλικία 62 ετών. Μια ανάρτηση στη σελίδα του στο Facebook ανέφερε ότι πέθανε «ήσυχα στο σπίτι του στην Αϊόβα».

Γεννημένος στην πολιτεία της Ουάσιγκτον, ο Kelly Joe Phelps μεγάλωσε σε μια μουσική οικογένεια και εκπαιδεύτηκε αρχικά ως μουσικός της τζαζ, αλλά διεύρυνε το παίξιμό του αφού εμπνεύστηκε από καλλιτέχνες όπως ο Mississippi Fred McDowell.

ΘΛΙΨΗ Έσβησε γνωστό μοντέλο στα 38 του απο όγκο στον εγκέφαλο.

Έφυγε από τη ζωή η Pasha Bleasdell, γνωστό μοντέλο που είχε πρωταγωνιστήσει σε αρκετά βιντεοκλίπ, όπως στην επιτυχία του Nelly “Hot in Herre”, στα 38 της χρόνια από όγκο στον εγκέφαλο.

Ο διάσημος σκηνοθέτης βιντεοκλίπ Director X γνωστοποίησε τη θλιβερή είδηση με ανάρτησή του στο Instagram. “Χάσαμε μία φίλη χθες” έγραψε ο σκηνοθέτης στη λεζάντα που συνόδευσε ένα κλιπ με διάφορα βίντεο στα οποία συμμετείχε η Bleasdell. “Η Pasha Bleasdell πέθανε από όγκο στον εγκέφαλο.

Όπως προσθέτει στην ανάρτησή του ο σκηνοθέτης:

“Αν έκανες βίντεο τη δεκαετία του 2000 ή τα παρακολουθούσες τότε ήξερες την Pasha. Γνωριστήκαμε στα παρασκήνια στα γυρίσματα του βίντεο του Donnell Jones για το τραγούδι “Where I Want To Be”” και σε άλλο σημείο γράφει: “Ποτέ δεν ξέρεις ότι η τελευταία φορά που μιλάς σε κάποιον θα είναι η τελευταία φορά που μιλάτε”.

Εκτός από το βιντεοκλίπ του Nelly το 2002, η Bleasdell είχε εμφανιστεί και σε βίντεο άλλων διάσημων καλλιτεχνών όπως το “P.I.M.P” του 50 Cent, το “Where I Wanna Be” του Donell Jones και το “Gimme the Light” του Sean Paul.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button