ΔΙΑΦΟΡΑ

Σοκ : Αυτοκίνητο παρέσυρε και παράτησε μητέρα με δύο παιδιά – Νεκρή 15χρονη κοπέλα

Ημαθία: Αυτοκίνητο παρέσυρε και παράτησε μητέρα με δύο παιδιά - Νεκρή 15χρονη κοπέλα

Τραγικό τροχαίο δυστύχημα και παράλληλα εγκληματική πράξη έλαβε χώρα το βράδυ της Παρασκευής στον κεντρικό δρόμο της Παλαιόχωρας Ημαθίας, όταν ΙΧ κινούμενο με ταχύτητα, παρέσυρε τρεις πεζούς και πιο συγκεκριμένα μία  νεαρή μητέρα με τα δύο της παιδιά.

Πληροφορίες του emvolos.gr αναφέρουν πως από το σφοδρό χτύπημα, έχασε ακαριαία τη ζωή της 15χρονη κοπέλα, ενώ βαριά τραυματίες νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Βέροιας η μητέρα και το δεύτερο ανήλικο παιδί.

Οι Αρχές όταν έφτασαν στο σημείο του δυστυχήματος δεν βρήκαν τον οδηγό αν και το αυτοκίνητο ήταν εγκαταλελειμμένο εκεί, όπως φαίνεται και στα βίντεο του τοπικού μέσου.

Έκτοτε οι Αρχές αναζητούν τον οδηγό για να λογοδοτήσει τόσο για το δυστύχημα όσο και για το γεγονός ότι εγκατέλειψε την οικογένεια αβοήθητη στον δρόμο.

πηγη ethnos.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button