ΔΙΑΦΟΡΑ

Συγκλονιστικό : 40χρονη νύφη άφησε μια θέση κενή για το νεκρό γιο της – Όταν είδε ποιος εμφανίστηκε στο γάμο «πάγωσε»

Πριν λίγα χρόνια.. η Becky Turney από την Αλάσκα έζησε την χειρότερη μέρα της ζωής της όταν ο γιος της, Triston, πέθανε ενώ ήταν μόλις 19 χρονών. (το 2015)  Παρά τον πόνο, η Becky έπρεπε να συνεχίσει την ζωή της. Δύο χρόνια μετά, παντρεύτηκε τον άντρα των ονείρων της, Kelly Turney.(το 2017)

Φυσικά, σε μία τόσο ιδιαίτερη μέρα, η Becky σκεφτόταν πολύ τον γιο της και η 40χρονη άφησε μία καρέκλα άδεια για τον γιο της με ένα μήνυμα:

Αλλά η έκπληξη ήταν πως ο άντρας της είχε ετοιμάσει κάτι που την άφησε άφωνη.

Λίγα λεπτά πριν ξεκινήσει η τελετή, ο Kelly είπε πως ήθελε να της γνωρίσει κάποιον. Αυτός ο κάποιος ήταν ο 21 ετών Jacob Kilby, που είχε έρθει από το Σαν Ντιέγκο για να την συναντήσει. Όταν η Becky τον είδε, ξέσπασε σε δάκρυα γιατί ήδη ήξερε ποιος ήταν.

Μετά τον θάνατο του Triston, η Becky αποφάσισε να δωρίσει τα όργανά του για να βοηθήσει ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Αυτή η ευγενική κίνηση επέτρεψε πέντε ανθρώπους να συνεχίσουν να ζουν. Ένας από αυτούς ήταν ο Jacob που τον Οκτώβριο του 2015 πήρε την καρδιά του.

Ο φίλος της Becky σχεδίαζε για μήνες αυτή την συνάντηση και ήθελε πολύ να είναι στον γάμο τους, για να είναι η καρδιά του Triston εκεί αυτή την σημαντική στιγμή.

Η στιγμή που συναντήθηκαν ήταν απερίγραπτη. Η Becky άκουγε την καρδιά του γιου της να χτυπάει ξανά. Παρόλο που δεν ήταν στην ζωή, η καρδιά του συνέχιζε να χτυπάει, εδώ, δίπλα της. Είπε: ‘Έχασα το μυαλό μου. Φώναζα σαν μικρό κοριτσάκι. Πηδούσα πάνω κάτω. Ήταν απίστευτο. Ποτέ μου δεν έχω νιώσει τόσο ενθουσιασμό.’

Για την Becky, το να ξέρει πως ο γιος της έσωσε τις ζωές τόσων ανθρώπων είναι εκπληκτικό. Λέει: ‘Όλοι έχουν την κληρονομιά τους και αυτή είναι η κληρονομιά του γιου μου. Με κάνει περήφανη.’

Ο Kelly ελπίζει αυτό το δώρο προς την γυναίκα του να κάνει και άλλους να σκεφτούν την δωρεά οργάνων. ‘Είναι ότι πιο ανιδιοτελές μπορείς να κάνεις για κάποιον άλλον.’

Δεν μας φαίνεται παράξενο που στον γάμο τους όλοι δάκρυσαν. Το να χάσεις τον γιο σου είναι πολύ βαρύ για κάθε γονιό αλλά χάρη στον καινούργιο της άντρα, η Becky κατάφερε να έχει τον γιο της δίπλα της σε μία από τις πιο ιδιαίτερες μέρες της ζωής της.

Και φυσικά, ο Jacob δεν δίστασε ούτε για λίγο όταν του είπαν να πάει στην τελετή. Εξάλλου, αυτή η οικογένεια του έδωσε μία δεύτερη ευκαιρία στην ζωή.

 

Πηγή

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button