ΔΙΑΦΟΡΑ

Συντετριμμένη η Ελένη Ράντου: «Έφυγες νωρίς…»

Συντετριμμένη η Ελένη Ράντου με τον θάνατο του Ηλία Ζερβού

Ο Ηλίας Ζερβός έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 65 ετών και η είδηση του θανάτου του έχει σκορπίσει θλίψη στον καλλιτεχνικό και όχι μόνο κόσμο.

Τη θλιβερή είδηση γνωστοποίησε ο Σπύρος Μπιμπίλας με ανάρτηση που έκανε στα social media.

«Με μεγάλη θλίψη μόλις μάθαμε ένα τραγικό νέο. Εφυγε ξαφνικά από κοντά μας ο αγαπημένος μας Ηλίας Ζερβός. Ο καλός μας φίλος , ο άξιος πολυτάλαντος συνάδελφος μας , που έδωσε το στίγμα του στο Θέατρο και την τηλεόραση με υπέροχους ρόλους, που χάρισε την ιδιαίτερη φωνή του σε δεκάδες ήρωες κινούμενων σχεδίων κι αγαπήθηκε από μικρούς κ μεγάλους , ο αγωνιστής ηθοποιός για τα δικαιώματα των ηθοποιών έφυγε αθόρυβα… Αγαπημένε μας φίλε καλό ταξίδι….», έγραψε.

Ανάμεσα σε εκείνους που τον αποχαιρέτισαν διαδικτυακά ήταν και η Ελένη Ράντου, καθώς οι δυο τους είχαν συνεργαστεί με μεγάλη επιτυχία στην σειρά Κωνσταντίνου και Ελένης, όπου ο Ηλίας Ζερβός, υποδυόταν τον δικηγόρο του Κωνσταντίνου.

«Έφυγες νωρίς… Καλό ταξίδι Ηλία μου, υπέροχος συνάδελφος, υπέροχος άνθρωπος», έγραψε η Ελένη Ράντου.

 

πηγη alldaynews.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button