ΔΙΑΦΟΡΑ

Αιγάλεω: Αστυνομικός έπεσε από μπαλκόνι και σκοτώθηκε – Προσπαθούσε να επιδιορθώσει ένα κλιματιστικό

Ένας 40χρονος αστυνομικός έχασε τη ζωή του πέφτοντας στο κενό, στην προσπάθεια να επιδιορθώσει ένα κλιματιστικό σε σπίτι φίλο του. Τι λέει αυτόπτης μάρτυρας της τραγωδίας Τραγωδία στο Αιγάλεω το μεσημέρι της Τρίτης (31/5) καθώς ένας 40χρονος αστυνομικός, όντας εκτός υπηρεσίας, έπεσε στο κενό από τον δεύτερο όροφο με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Το δυστύχημα έγινε στην οδό Ευρυτανίας και ο άτυχος άνδρας, είχε επισκεφθεί το σπίτι φίλο του έτσι ώστε να του επιδιορθώσει ένα κλιματιστικό μηχάνημα, καθώς είχε τις απαιτούμενες γνώσεις. Το Newsbomb.gr βρέθηκε στο σημείο της τραγωδίας, όπου αυτόπτης μάρτυρας περιέγραψε τα δραματικά λεπτά.

Μαρτυρία για το δυστύχημα με τον θάνατο αστυνομικού στο Αιγάλεω | newsbomb.gr

 

«Ακούσαμε ένα μπαμ. Τίποτα άλλο. Αυτός ήταν στον δεύτερο, γλίστρισε εκεί από το air condition. Τι πήγε να κάνει κι αυτός ο ευλογημένος στον αέρα…», ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας στο Newsbomb.gr.

«Καλέσαμε το 166 εκείνη την ώρα, ο άνθρωπος ζούσε τις πρώτες στιγμές. Του έλεγαν “μην κουνιέσαι, κρατήσου”, μέχρι να έρθουν όμως ο άνθρωπος πάγωσε…», πρόσθεσε. Σύμφωνα με πληροφορίες ο αστυνομικός βρισκόταν εκτός υπηρεσίας όταν προσπάθησε να φτιάξει το κλιματιστικό, του σπιτιού ενός φίλου του, το οποίο βρισκόταν στο μπαλκόνι. Από ένας λάθος έπεσε στο κενό με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Το διαμέρισμα ήταν στον 2ο όροφο της πολυκατοικίας. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι από την πρώτη στιγμή οι άνθρωποι που έφτασαν στο σημείο αντιλήφθηκαν ότι πρόκειται για δυστύχημα. Ο 40χρονος είχε τον βαθμό του υπαρχιφύλακα, εκτελώντας χρέη υδραυλικού στη ΓΑΔΑ, και εκτιμάται πως είχε πάει στο σπίτι του φίλου του, όπου συνέβη το ατύχημα, για να επιδιορθώσει το κλιματιστικό.

Αστυνομικός είναι και ο αδερφός του 40χρονου, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο… πηγη filoitexnisfilosofias.com

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button