ΔΙΑΦΟΡΑ

«Τον έχασα από καρκίνο σε ηλικία 10 ετών»: Η οικογενειακή τραγωδία που χτύπησε τη Νικολούλη και το άγνωστο δράμα

Στις τηλεοπτικές κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών έκανε δηλώσεις η Αγγελική Νικολούλη το βράδυ της Τετάρτης 5/4 που βρέθηκε σε φιλανθρωπική εκδήλωση.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Φως στο Τούνελ», μεταξύ άλλων, μίλησε για την επιλογή της να δωρίσει τα γυαλιά που φορούσε επί πολλά χρόνια στην εκπομπή της, ενώ αποκάλυψε πως ο παιδικός καρκίνος έχει χτυπήσει και την πόρτα της οικογένειά της, όταν έχασε τον ανιψιό της σε ηλικία 10 ετών.

«Έχω μια ιδιαίτερη ευαισθησία για τα παιδάκια με καρκίνο γιατί έχω χάσει και εγώ τον ανιψιό μου από τον παιδικό καρκίνο σε ηλικία 10 ετών. Όταν μου δίνεται η ευκαιρία θέλω να συμμετέχω και πρέπει όλοι τέτοιες εθελοντικές προσπάθειες να τις ενισχύουμε».

Η  Αγγελική Νικολούλη βρέθηκε στην έκθεση «Memorabilia» που παρουσιάζει η φιλανθρωπική οργάνωση «Creaid» και μεταξύ άλλων αποκάλυψε το αντικείμενο που χάρισε ώστε να δημοπρατηθεί για να μαζευτούν έσοδα για τα παιδιά με καρκίνο. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στις ατάκες της που γίνονται viral.

Η Αγγελική Νικολούλη έδωσε τα γυαλιά που φορούσε στο ξεκίνημα της καριέρας της και μιλώντας για το αντικείμενο ανέφερε τα εξής:

«Θέλω να συγχαρώ την κυρία Βερνίκου και τους συνεργάτες της για αυτή τη σημαντική πρωτοβουλία της δημοπρασίας. Αν καταφέρουμε να συγκεντρωθεί το ποσό αυτό στην ΕΛΠΙΔΑ να έχουμε βοηθήσει τα παιδιά που υποφέρουν με καρκίνο. Με χαρά έδωσε τα γυαλιά έδωσα τα γυαλιά που φορούσα στο “Φως στο Τούνελ”. Είναι τα πρώτα που κυκλοφόρησαν από τιτάνιο. Έχουν μια σημαντική συναισθηματική αξία. Κρατάω τα πάντα από τα πρώτα χρόνια».

πηγη tilestwra.com

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button