ΔΙΑΦΟΡΑ

Δύσκολες ώρες για την αγαπημένη ηθοποιό Σούλη Σαμπάχ

Σούλη Σαμπάχ. Δεν έχει επαφή με το περιβάλλον

Σούλη Σαμπάχ. Δεν έχει επαφή με το περιβάλλον

Η Αναστασία Χριστοδούλου, γνωστή κυρίως με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο Σούλη Σαμπάχ, κυριάρχησε για πολλά χρόνια στα θέατρα και στον κινηματογράφο. Τη δεκαετία του 1950 ήρθε στην Αθήνα και άρχισε να τραγουδάει στο γνωστό κοσμικό κέντρο «Τζάκι», ενώ έκανε την πρώτη της κινηματογραφική εμφάνιση στην ταινία «Λατέρνα Φτώχεια και Φιλότιμο» μαζί με τους Βασίλη Αυλωνίτη, Μίμη Φωτόπουλο και Τζένη Καρέζη.

Τον δικό της Γολγοθά ανεβαίνει η ηθοποιός Σούλη Σαμπάχ, η οποία, σύμφωνα με δημοσίευμα της “Espresso” που επικαλείται άνθρωπο που την επισκέπτεται κατά διαστήματα, λόγω των μέτρων προφύλαξης κατά του κορονοϊού, “ζει πλέον καθηλωμένη στο κρεβάτι, χωρίς να έχει επαφή με το περιβάλλον”.

Όπως προσθέτει ο ίδιος άνθρωπος “αυτό συμβαίνει εδώ κι έναν χρόνο περίπου”. Η πρωταγωνίστρια με καταγωγή από την Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου δεν έχει κανέναν συγγενή στο πλευρό της, παρά μόνο την οικονόμο της που τη φροντίζει πολλά χρόνια.

Τα προβλήματα υγείας της Σούλης Σαμπάχ ξεκίνησαν πριν από τρία χρόνια, όταν το αυτοάνοσο νόσημα της ψωρίασης που την ταλαιπωρούσε από παλιά, επανήλθε και τώρα την ταλαιπωρεί περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Το πάλεψε χωρίς να το βάλει κάτω μέχρι που κέρδισε τη δύσκολη μάχη.

Ωστόσο, πριν από δύο χρόνια, μία πτώση που είχε πέφτοντας από τη σκάλα, την καθήλωσε στο κρεβάτι. Η ίδια μίλησε τελευταία φορά δημοσίως για όσα βίωνε, αποκαλύπτοντας πως η μοναξιά την είχε κυριεύσει.“Η δουλειά του καλλιτέχνη είναι τέτοια που αργά ή γρήγορα θα νιώσεις μοναξιά, αν δεν έχεις κάποιον δικό σου άνθρωπο στη ζωή.

Ο καλλιτέχνης παλεύει με τη ματαιοδοξία του με τα εγώ του. Και όταν τα φώτα σβήσουν, τότε αντιλαμβάνεται πως όλη η ζωή του κρεμόταν σε ένα τεντωμένο σχοινί χωρίς γυρισμό. Δυστυχώς κι εγώ όταν βρισκόμουν στις δόξες μου, δεν έπαιρνα τηλέφωνα τους συναδέλφους μου. Άρα γιατί εκείνοι να μου τηλεφωνήσουν;”, είχε πει η ίδια στην εφημερίδα

πηγη nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button