ΔΙΑΦΟΡΑ

Όταν μπήκε στο σπίτι του είδε τα πάντα καθαρά και το κρεβάτι του στρωμένο. Δευτερόλεπτα αργότερα, βρήκε αυτό το σημείωμα…

Όταν μπήκε στο σπίτι του είδε τα πάντα καθαρά και το κρεβάτι του στρωμένο. Δευτερόλεπτα αργότερα, βρήκε αυτό το σημείωμα…

Αυτός ο πατέρας περνούσε έξω από το δωμάτιο του γιου όταν «χτύπησε συναγερμός»: το κρεβάτι ήταν στρωμένο, τα ρούχα βολεμένα, ο χώρος πεντακάθαρος και στο μαξιλάρι υπήρχε ένας φάκελος που έγραφε «Μπαμπά» απ” έξω!

Τρομοκρατημένος έσκισε το φάκελο και άρχισε να διαβάζει:

ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ ΜΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΘΛΙΨΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΣΥΝΑΜΑ. ΤΟ ΕΣΚΑΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΩ ΤΗ ΣΚΗΝΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΜΑΜΑ. ΤΗΝ STACY ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΩ ΠΟΛΥ, ΑΛΛΑ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΙΨΕΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ PIERCINGS, TATTOOS, ΦΟΡΑΕΙ ΣΤΕΝΑ ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΟΥ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΕΝΑ ΦΕΥΓΑΛΕΟ ΦΛΕΡΤ ΜΠΑΜΠΑ. ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΟΣ.
Η STACY ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ. ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΤΡΟΧΟΣΠΙΤΟ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΞΥΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ. ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΠΙΣΗΣ ΜΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΜΑΡΙΧΟΥΑΝΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΤΑΛΛΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΚΟΚΑΪΝΗ Ή ECSTASY

ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΘΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΝΑ ΒΡΕΙ ΜΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ AIDS, ΩΣΤΕ Η STACY ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ…

ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΜΠΑΜΠΑ. ΕΙΜΑΙ 15 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ. ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΕΡΘΩ ΝΑ ΣΑΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΣΑΣ!

ΜΕ ΑΓΑΠΗ, JOSHUA

Υ.Γ.: ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ JASON. ΑΠΛΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ. ΠΑΡΕ ΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΣΠΙΤΙ!

Έλεος;

ΠΗΓΗ : fanpage.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button