ΔΙΑΦΟΡΑ

Βίντεο σοκ: Το πλήρωμα έσπρωξε από τον καταπέλτη τον επιβάτη που σκοτώθηκε στο Blue Horizon

ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟ ΒΙΝΤΕΟ - Καρέ-καρέ τα δευτερόλεπτα πριν την τραγωδία κατά τον απόπλου του Blue Horizon προς Ηράκλειο - Νέα δεδομένα για το πρωτοφανές δυστύχημα στο λιμάνι του Πειραιά

Κόβουν την ανάσα και προκαλούν αποτροπιασμό οι σκηνές που θα δείτε στο αποκλειστικό βίντεο του protothema.gr για την ανείπωτη τραγωδία που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης στο λιμάνι του Πειραιά με τον θάνατο του 36χρονου στον καταπέλτη του πλοίου Blue Horizon.

Το πλοίο είναι έτοιμο για αναχώρηση από το λιμάνι του Πειραιά με προορισμό το λιμάνι του Ηρακλείου Κρήτης.

Ένας άντρας προσπαθεί να ανέβει στο πλοίο ενώ το πλήρωμα του Blue Horizon έχει λύσει κάβους. Ο αργοπορημένος επιβάτης προλαβαίνει και ανεβαίνει στον καταπέλτη του πλοίου που ακόμη δεν έχει ξεκολλήσει από την προβλήτα.

Κι ενώ ο 36χρονος έχει καταφέρει να ανέβει στον καταπέλτη του πλοίου, δύο άτομα από το πλήρωμα του Blue Horizon τον σπρώχνουν έξω από το πλοίο που συνεχίζει τις διαδικασίες απόπλου! Ο άτυχος άντρας προσπαθεί να παραμείνει πάνω στον καταπέλτη και να μπει στο πλοίο για να ταξιδέψει για Ηράκλειο, όμως οι δύο άντρες του πληρώματος τον σπρώχνουν ξανά βίαια για να τον πετάξουν από τον καταπέλτη και να τον βγάλουν από το πλοίο.

Η προσπάθεια του άντρα είναι μάταιη, τα δύο μεγαλόσωμα μέλη του πληρώματος καταφέρνουν και τον απωθούν στα όρια του καταπέλτη, του οποίου το μέρος που ακουμπά στον λιμενοβραχίονα είναι αναδιπλούμενο.

Ο άντρας χάνει την ισορροπία του και πέφτει στη θάλασσα, στα απόνερα των κύριων μηχανών του μεγάλου επιβατηγού οχηματαγωγού που έχουν τεθεί σε λειτουργία για τον απόπλου. Ο άντρας μάχεται με τα κύματα, είναι άγνωστο αν έχει χτυπήσει και στο κεφάλι ή σε άλλο μέρος του σώματός του πέφτοντας από τον καταπέλτη στη θάλασσα και λίγο μετά ανασύρεται νεκρός ενώ το πλοίο Blue Horizon αποπλέει για Ηράκλειο σαν να μην έχει συμβεί τίποτα.

Δείτε το ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟ βίντεο ντοκουμέντο που αποκαλύπτει το protothema.gr:


Τα ψέματα του πληρώματος στους επιβάτες

«Ενημερώνουμε τους κυρίους επιβάτες ότι η καθυστέρηση απόπλου του πλοίου οφείλεται σε περιστατικό που έγινε στο λιμάνι του Πειραιά. Το πλοίο δεν έχει καμία ευθύνη για το συμβάν. Ευχαριστούμε για την κατανόηση» ήταν η ενημέρωση που έλαβαν οι επιβάτες του πλοίου ενώ το «Blue Horizon» είχε λάβει εντολή να επιστρέψει στο λιμάνι του Πειραιά, σε μια αδιανόητα προκλητική απόπειρα του πληρώματος να αποσιωπήσει το περιστατικό και να αποκρύψει τις ευθύνες του πληρώματος που έσπρωξαν από τον καταπέλτη τον 36χρονο επιβάτη που βρήκε τραγικό θάνατο.

Από το πρώτο βίντεο που αποκάλυψε το protothema ακούγονται οι επιβάτες να σχολιάζουν μετά την ψευδή ανακοίνωση του πληρώματος: «…Μα για ένα εισιτήριο;». Και όπως όλοι όσοι έχουν ταξιδέψει με πλοία γνωρίζουν, το εισιτήριο για τον επιβάτη ή το αυτοκίνητο μπορεί να εκδοθεί και εν πλω, μέσα στο λογιστήριο του πλοίου.

«Έλα ρε π… τον πέταξε από τον καταπέλτη και πέθανε;» σχολιάζει ένας από τους αυτόπτες μάρτυρες και άλλος προσθέτει: «Τον πήρε μάλλον η προπέλα και βούλιαξε…».

 

Συνελήφθη ο καπετάνιος και το πλήρωμα

Σχεδόν ταυτόχρονα με την αποκάλυψη του βίντεο σοκ από το protothema.gr που δείχνει τα δύο μέλη του πληρώματος να πετούν από τον καταπέλτη τον 36χρονο προκαλώντας τον θάνατό του, έγινε γνωστό ότι συνελήφθησαν ο καπετάνιος και τα μέλη του πληρώματος του Blue Horizon. Η πλοιοκτήτρια εταιρεία φέρεται αποφασισμένη να αλλάξει τον κυβερνήτη και τα μέλη του πληρώματος του πλοίου για να εκτελεστεί το δρομολόγιο προς το Ηράκλειο Κρήτης…

Σε βίντεο που δημοσίευσε επιβάτης φαίνεται η εξοργιστική στάση των μελών του πληρώματος οι οποίοι δεν κάνουν καμία προσπάθεια να περισυλλέξουν τον 36χρονο:

πηγη protothema.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button