ΔΙΑΦΟΡΑ

10 προϊόντα που πρέπει να έχετε πάντα σε αφθονία στο σπίτι σας!

 

Τα τρόφιμα μπορεί να σας τελειώνουν και να πρέπει να βγαίνετε συχνά για να αγοράζετε, όμως υπάρχουν ορισμένα προϊόντα που δεν πρέπει να περιμένετε να τελειώσουν ώστε να τα αναπληρώσετε. Έτσι όχι μόνο θα κάνετε περισσότερη οικονομία, παίρνοντας μεγαλύτερη ποσότητα, αλλά θα είστε προετοιμασμένοι και για παν ενδεχόμενο.

Μάθετε, λοιπόν, ποια είναι τα 10 πράγματα που δεν πρέπει να λείπουν από κανένα σπιτικό και μάλιστα θα πρέπει να υπάρχουν σε μεγάλες ποσότητες.

1. Λάμπες
Δεν μπορείτε να προβλέψετε πότε θα καούν οι λάμπες του σπιτιού σας, οπότε αν δεν θέλετε να ξεμείνετε με φακούς, εφοδιαστείτε!

2. Χαρτικά
Λίγο σελοτέιπ, ένα τετράδιο και λίγα μολύβια ποτέ δεν είναι άχρηστα, ακόμα και στη σύγχρονη εποχή, που για τις σημειώσεις σας χρησιμοποιείτε τα κινητάκαι τους υπολογιστές σας.

3. Καθαριστικά
Συνήθως στο σούπερ μάρκετ τα βγάζουν σε προσφορά, οπότε επωφεληθείτε από αυτές και αγοράστε αρκετά, ώστε να γλυτώσετε χρήματα. Σε καμία περίπτωση δεν θα μείνουν αχρησιμοποίητα.

4. Τρόφιμα μακρά διαρκείας
Δεν χρειάζεται να εφοδιαστείτε για τον Γ” Παγκόσμιο, αλλά μπορείτε να παίρνετε 3 πακέτα μακαρόνια, που βρίσκονται σε προσφορά και που αποτελούν ένα από τα πιο νόστιμα και απλά φαγητά.

5. Χαρτί τουαλέτας
Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να μένετε χωρίς χαρτί τουαλέτας, μην το αρνείστε! Οπότε, πάρτε απόθεμα την επόμενη φορά από το σούπερ μάρκετ.

6. Πετσέτες
Ποτέ δεν είναι αρκετές, είτε στο μπάνιο, είτε στην κουζίνα, ενώ καθαρίζουν τέλεια την κάθε επιφάνεια, οπότε μην τις τσιγκουνεύεστε, αγοράστε μπόλικες!

7. Μπαταρίες
Με τόσα χειριστήρια για τις ηλεκτρονικές συσκευές του σπιτιού, είναι άκρως απαραίτητη η παρουσία τους στο σπίτι.

8. Σαπούνια, σαμπουάν, αφρόλουτρα
Βγαίνουν επίσης συχνά σε προσφορά, οπότε καλύτερα να εκμεταλλευτείτε το γεγονός.

9. Τροφή κατοικίδιων
Δεν είναι κρίμα να μείνει το αγαπημένο σας κατοικίδιο πεινασμένο; Μην περιμένετε να τελειώσει η τροφή του για να του αγοράσετε καινούργια.

10. Σακούλες σκουπιδιών
Είναι φθηνές και πάντα, μα πάντα χρήσιμες!

πηγη http://fanpage.gr/

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button