ΔΙΑΦΟΡΑ

Βάζει ένα βραστό αυγό μέσα σε ένα ποτήρι. Ο λόγος ; Δεν πάει το μυαλό σας!!

Το αυγό είναι η βάση για πολλές συνταγές και στο διαδίκτυο έχουμε δει πάρα πολλά τεχνάσματα και κόλπα που έχουν κάνει την ζωή μας στην κουζίνα ευκολότερη. Μόλις δείτε το παρακάτω βίντεο το καθάρισμα του αυγού θα είναι πολύ εύκολο. Σε αυτό το βίντεο που δημοσιεύτηκε στο YouTube και συγκεκριμένα στο κανάλι MicahMedia θα μάθουμε πως μπορούμε να ξεφλουδίζουμε το αυγό μας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Αυτό που κάνει είναι να τοποθετεί ένα αυγό μέσα σε ένα ποτήρι και να το γεμίζει με λίγο νερό, στην συνέχεια το κουνάει και με μια κίνηση ξεφλουδίζει ολόκληρο το αυγό. Βεβαιωθείτε ότι το αυγό σας έχει βραστεί εντελώς.

Τόσο γρήγορα! – Τόσο Φοβερά! – Τόσο Εύκολα!

Δείτε το βίντεο :

 

 

πηγη http://apisteuta.com/

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button