ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Αλευρωμένες Τηγανητές Πατάτες

Αλευρωμένες τηγανητές πατάτες. Αν δοκιμάσετε έτσι τις τηγανιτές πατάτες δεν θα τις ξαναφτιάξετε αλλιώς!

Tο μόνο που έχω να σχολιάσω είναι ότι θέλουν καλό στέγνωμα οι πατάτες πριν το αλεύρωμα για να μην κολλήσουν,βγαίνουν απίστευτα τραγανές και πεντανόστιμες!Μη φοβηθήτε το ξύδι δεν φαίνεται καθόλου

Τι χρειαζόμαστε:
2 μεγάλες πατάτες
1/2 φλυτζάνι αλεύρι (για όλες τις χρήσεις)
1 κουταλιά ξύδι
αλάτι
λάδι (για το τηγάνισμα)

Πώς το κάνουμε:
Καθαρίζουμε και κόβουμε τις πατάτες.
Τις σκουπίζουμε καλά για να μην έχουν νερά.
Προσθέτουμε το αλάτι και το ξύδι και ανακατεύουμε.
Προσθέτουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε να πάει παντού.
Όταν καίει το λάδι τις τινάζουμε λίγο (για να μην έχουν πολύ αλεύρι πάνω τους) και τις τηγανίζουμε (ή μπορούμε να τις βάλουμε και στο φούρνο, για λιγότερο λάδι, αλλα δεν γίνονται τόσο καλές όσο στο τηγάνι- ψιλοξεραίνονται).

Πηγή : daddy-cool.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button