ΔΙΑΦΟΡΑ

Θεσσαλονίκη: Θρίλερ με νεκρό άνδρα μέσα σε διαμέρισμα

Την κινητοποίηση των Αρχών έχει προκαλέσει ο εντοπισμός ενός νεκρού άνδρα, μέσα σε διαμέρισμα στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Περίπου στη 1 το μεσημέρι, ενημερώθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία για οσμή καμένου σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου πολυκατοικίας, που βρίσκεται στην οδό 25ης Μαρτίου 102.

Στο σημείο έφτασαν οι πυροσβέστες που εντόπισαν ίχνη πυρκαγιάς, ωστόσο, η φωτιά δεν υπήρχε εστία κι έτσι δεν χρειάστηκε να επέμβουν. Μέσα στο διαμέρισμα, όμως, εντόπισαν νεκρό έναν άνδρα ηλικίας 49 ετών.

Στο σημείο έφτασε η εν διαστάσει σύζυγος του 49χρονου, η οποία, ήταν εμφανώς συντετριμμένη.

Σύμφωνα με το thesstoday.gr, η γυναίκα ανέφερε μεταξύ άλλων πως πιθανότατα το διαμέρισμα πήρε φωτιά από το θερμαντικό σώμα που είχε στην πρίζα. Οι πρώτες ενδείξεις, δείχνουν ότι ο θάνατος του 49χρονου πιθανόν οφείλεται σε ασφυξία, ωστόσο, φως στις συνθήκες θανάτου του αναμένεται να ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή.

“Μύριζε καμένο πλαστικό όλο το κοινόχρηστο. Όσο πλησιάζαμε προς το διαμέρισμά του δυνάμωνε η φωτιά”, δήλωσε ένοικος της πολυκατοικίας.

Η έρευνα των αστυνομικών Αρχών για την υπόθεση βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

ΠΗΓΗ

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button