ΔΙΑΦΟΡΑ

Εικόvα MΕΣΑ Από Το Ασθενoφόρο! Ο Δασκαλάκης ΠΑΡΑΚΑΛAΕΙ Τον Θεό Για Να Zήσει (Ρics)

Εικόvα MΕΣΑ Από Το Ασθενoφόρο! Ο Δασκαλάκης ΠΑΡΑΚΑΛAΕΙ Τον Θεό Για Να Zήσει (Ρics)

“Αγάπες μου να σας έχει ο θεός καλά για αυτό το συγκινητικό ενδιαφέρον σας! Απλά το προλάβαμε στο 89. Είναι δύσκολη η κατάσταση αλλά με τη βοήθεια του θΕΟΥ και της επιστήμης θα… Φόβος για να μην κολλήσει κάποιο μικρόβιο.

“Αγάπες μου να σας έχει ο θεός καλά για αυτό το συγκινητικό ενδιαφέρον σας!!!Απλά το προλάβαμε στο 89!!! Είναι δύσκολη η κατάσταση αλλά με τη βοήθεια του ΘΕΟΥ και της επιστημης θα τα καταφέρουμε!!!Εγώ δεν θα ανεβάσω άλλη φωτογραφία έτσι όπως είμαι.

Μόλις καλυτερεύσουν τα πράγματα τότε πάλι! Θα ανεβάζουμε τραγουδάκια παλιες φωτό γιατί αυτή τη στιγμή θέλουμε θετική ενέργεια!!! Ο ΘΕΟΣ μαζί μας!!! Καλό ξημέρωμα να έχουμε”.

Τα υγρά στους πνεύμονες και στην καρδιά

 

Με αυτό το μήνυμα ο τραγουδιστής Γιώργος Δασκαλάκης ενημέρωσε πριν απο λίγο πώς η κατάσταση της υγείας του σταθεροποιήθηκε αλλά λίγη ώρα μετά απαιτήθηκαν 15 φιάλες αίμα καθώς η υποτροπή που φοβόταν η γιατροί… τον χτύπησε.

Υγρά στους πνεύμονες και στην καρδιά καθιστούν την κατάσταση του ιδιαιτέρως κρίσιμη. Ο αδύναμος και εύθραστος οργανισμός του υποχώρησε και πλέον δίνεται μάχη για να μην κολλήσει κάποιο μικρόβιο μέσα στο νοσοκομείο που μπορεί να αποβεί μοιραίο.

Ας του ευχηθούμε όλοι μαζί γρήγορη ανάρρωση… πηγή

Οι πρώτες εικόνες μέσα από το ασθενοφόρο:

 

 

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button