ΔΙΑΦΟΡΑ

8 tips για να μοσχοβολάει πάντα το σπίτι σας!

Μια ελαφριά εσάνς υγρασίας ή μούχλας τρυπάει τα ευαίσθητα ρουθούνια σου όταν μπαίνεις στο μπάνιο; Δεν είσαι ευχαριστημένη απ’ το πώς μυρίζει το σαλόνι σου ή η κουζίνα; Έχουμε ένα tip για κάθε σου πρόβλημα, για να μυρίζει όλο το σπίτι φρεσκάδα!

Αυτοσχέδιο αρωματικό χώρου με μαλακτικό 

Αντί να ψεκάσεις το μπάνιο σου με αρωματικά σπρέι του εμπορίου, φτιάξτε το ευκολότερο DIY αρωματικό χώρου στην ιστορία των DIΥ αρωματικών χώρου: σε ένα μικρό βαζάκι σφήνωσε λίγο βαμβάκι ή δίσκους ντεμακιγιάζ. Ρίξε από πάνω λίγο μαλακτικό ρούχων.

Ανανέωσέ το κάθε 3-4 μέρες.

Σαπούνι σε κάλτσα για τα ντουλάπια 

Για να μυρίζουν φρεσκάδα τα ντουλάπια σου, μπορείς  να βάλεις ένα σαπουνάκι με μυρωδιά που αγαπάς μέσα σε ένα σακουλάκι ή μία κάλτσα.

Λίγη βανίλια στα τασάκια 

Ρίξε στα τασάκια σου λίγη σκόνη βανίλιας για να μη μυρίζει ολόκληρο το σπίτι σαν αυτά.

Αρωματικό αυτοκινήτου στο μπάνιο ή στα σκουπίδια 

Μπορείς να το κρεμάσεις από οποιαδήποτε σημείο από το σούπερ βολικό σκοινάκι του. Ιδανική θέση μπορεί να είναι ο κάδος σκουπιδιών του μπάνιου ή της κουζίνας.

Οδοντόκρεμα για να φύγουν οι μυρωδιές απ’ τα τάπερ!

Αυτό το πλαστικό τάπερ που αγαπάς και παίρνεις συνέχεια μαζί σου στη δουλειά ίσως έχει ποτίσει λίγο μυρωδιά μπάμιας/ κοτόπουλου/ ψαρόσουπας/ κουνουπιδιού και σκόρδου. Τρίψ’ το με το σφουγγαράκι και λίγη οδοντόκρεμα και θα οι δυσάρεστες οσμές θα εξαφανιστούν.

Καμμένο ψωμί για το ψυγείο 

Ψήσε μια φέτα ψωμί μέχρι να μαυρίσει. Σπάσ’ την σε μικρά κομματάκια. Βάλε όλα τα ψίχουλα σε ένα τούλινο σακουλάκι και τοποθέτησέ το σε κάποιο ράφι του ψυγείου σου. Θα απορροφήσει όλες τις άσχημες μυρωδιές.

 Βάλε κανέλα και μήλο να σιγοβράζει 

Μερικές φέτες μήλο και λίγα στικς κανέλας σ’ ένα κατσαρολάκι που σιγοβράζει μπορούν να δώσουν την τέλεια φθινοπωρινή μυρωδιά στον χώρο σου.

Φλούδες από μανταρίνι για τον φούρνο μικροκυμάτων 

Βάλε λίγες φλούδες από μανταρίνι στον φούρνο μικροκυμάτων και βάλ’ τον να λειτουργήσει για λίγο σε πολύ χαμηλή θερμοκρασία. Θα εξαφανιστούν όλες οι μυρωδιές που σε κάνουν να αηδιάζεις κάθε φορά που τον ανοίγεις.

πηγη mama365.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button