ΔΙΑΦΟΡΑ

Θρήνος στα Ανώγεια από τον αιφνίδιο θάνατο της προϊσταμένης στο “Ερρίκος Ντυνάν” Ελισσάβετ Διαλυνά-Δραμουντάνη

Η Ελισσάβετ ήταν σύζυγος του Δημήτρη Δραμουντάνη του “Λιαμή” με τον οποίο είχε αποκτήσει ένα γιο, τον 25χρόνο Ρωμανό.

Τη θλίψη σκόρπισε στα Ανώγεια η είδηση του αιφνίδιου και πρόωρου θανάτου, σήμερα Παρασκευή 16 Ιουνίου το πρωί, της Ελισσάβετ Διαλυνά – Δραμουντάνη σε ηλικία μόλις 55 ετών.

Ήταν προϊστάμενη νοσοκόμος στο νοσοκομείο “Ερρίκος Ντυνάν” στην Αθήνα.

Η κηδεία της θα γίνει, σύμφωνα με την εφημερίδα «Ανωγή», στην Αγία Παρασκευή στην Αθήνα, όπου και διέμενε, σε μέρα και ώρα που δεν έχει οριστεί ακόμα.

Πηγή: neakriti.gr

Τρίχρονο παιδάκι με λευχαιμία σώθηκε χάρη στον Τίμιο Σταυρό – «Ο Χριστός μιλάει πάντα τελευταίος»

Ένα 3χρονο αγοράκι διαγνώστηκε με οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία αλλά σώθηκε χάρη στον Τίμιο Σταυρό, όπως λέει η μητέρα του, Γιάννα Ζώρζου.

«Στις 10 Ιουλίου, ο γιος μου (3 ετών), κατόπιν εισαγωγής και μετά από εξειδικευμένες εξετάσεις στο Νοσοκομείο Μητέρα, διαγνώστηκε με οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία.

Πιο συγκεκριμένα, τα αποτελέσματα των αιματολογικών έδειξαν:

Λευκά αιμοσφαίρια 22.000

Αιμοπετάλια 27.000

Αιμοσφαιρινη 8,2

Αιματοκρίτης 24,3

Τις επόμενες μέρες, η κατάσταση της υγείας του άρχισε να επιδεινώνεται, οπότε έπρεπε αναπόφευκτα να ξεκινήσουμε χημειοθεραπείες. Για αυτόν το λόγο, είχαμε μεγάλη ανάγκη σε αίμα και αιμοπετάλια. Και πάλι, χάρη στον π. Δημήτριο, μας έστειλαν φιάλες αίματος από την τράπεζα αίματος των Αγίων Ισιδώρων, του Νοσοκομείου Άγιος Σάββας, καθώς και επιπλέον φιάλες αίματος από την Πάρο και το Νοσοκομείο Αγία Σοφία.

Επίσης, για τα αιμοπετάλια προθυμοποιήθηκαν και έδωσαν πνευματικά παιδιά του πατρός Δημητρίου.

Παρ’ όλες τις χημειοθεραπείες, τα πρώτα αποτελέσματα των εξετάσεων δεν ήταν τα αναμενόμενα και οι γιατροί μας ενημέρωσαν ότι στις επόμενες εξετάσεις αν δεν έχουν πέσει συγκεκριμένοι δείκτες, υπήρχε σοβαρή πιθανότητα να χρειαστεί επέμβαση για μεταμόσχευση μυελού.

Επιπλέον, ο μικρός είχε την ατυχία να μολυνθεί από ενδονοσοκομειακό μικρόβιο, με αποτέλεσμα να υπάρξει σοβαρός κίνδυνος σηψαιμίας. Παρά την απογοήτευση μας, σε καμία περίπτωση δεν χάσαμε την Πίστη μας. Νιώθαμε τεράστια ευλογία που είχαμε την υποστήριξη του πατρός Δημητρίου, μέσω του Τιμίου Σταυρού.

Στις 3 Αυγούστου 2020, ο π. Δημήτριος Σταύρωσε ένα μπλουζάκι του παιδιού μας και μας έδωσε λαδάκι του Τιμίου Σταυρού. Μας είπε να φορέσει το μπλουζάκι και να τον Σταυρώνουμε καθημερινά με αυτό το λαδάκι. Από τη μέρα εκείνη και έπειτα, το παιδί που τις προηγούμενες μέρες ήταν τελείως αδιάθετος και δεν μπορούσε να περπατήσει, άρχισε να έχει διάθεση, απέκτησε όρεξη για φαγητό και οι εξετάσεις του καθημερινά βελτιώνονταν.

Η βοήθεια του Τιμίου Σταυρού έσωσε το 3χρονο αγοράκι

Στις 11 Αυγούστου 2020, πήραμε εξιτήριο με την προϋπόθεση σε περίπτωση πυρετού να κάναμε άμεσα εισαγωγή στο Νοσοκομείο. Το ίδιο βράδυ ανηφορήσαμε για τους Αγίους Ισιδώρους για να πάρουμε την ευλογία του Τιμίου Σταυρού και να ευχαριστήσουμε τον πατέρα Δημήτριο.

Είχε πάρα πολύ κόσμο και αποφασίσαμε να καθίσουμε στο εικονοστάσι του Αγίου Ιούδα του Θαδδαίου. Ήταν άλλωστε ο Άγιος που μας προέτρεψε ο π. Δημήτριος να προσευχόμαστε.

Μας Σταύρωσε και μας είπε ακριβώς το ίδιο: το παιδί θα γίνει καλά και το γεγονός ότι δεν μπορεί να περπατήσει είναι προσωρινό, είναι παρενέργεια από τη θεραπεία.

Παραμονή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, κάναμε εισαγωγή στο Μητέρα για τις απαραίτητες εξετάσεις. Οι εξετάσεις ήταν κοντά στα φυσιολογικά επίπεδα ενός υγιούς παιδιού και οι γιατροί μας επέτρεψαν να επιστρέψουμε στο σπίτι μας. Την επόμενη μέρα επισκεφθήκαμε τους Αγίους Ισιδώρους.

Δευτέρα 17 Αυγούστου 2020

Τα αποτελέσματα έδειξαν τα εξής:

Λευκά αιμοσφαίρια 4.120

Αιμοπετάλια 482.000

Αιματοκρίτης 30

Αιμοσφαιρίνη 10

Συνεχίζουμε έχοντας την Πίστη μας, τον Τίμιο Σταυρό και τον πατέρα Δημήτριο προχωράμε μπροστά γιατί όπως λέει και ο ίδιος «Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ.»

Πατέρα Δημήτριε σας υπέρ-ευχαριστούμε, που μέσω του Τιμίου Σταυρού και των Προσευχών σας, σώθηκε το παιδάκι μας. Το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε είναι να ομολογήσουμε το θαύμα που ζήσαμε!!! Είμαστε για πάντα ευγνώμονες απέναντί σας!!!

Την ευλογία του Τιμίου Σταυρού και την ευχή σας να έχουμε!!!”.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button