ΔΙΑΦΟΡΑ

Τραγωδία πριν λίγο : Πνίγηκε πατέρας μπροστά στα δύο παιδάκια του

Η απογευματινή βόλτα για μία οικογένεια στη θάλασσα εξελίχθηκε στην τραγωδία. Ένας πατέρας ανασύρθηκε νεκρός, ενώ κινδύνεψαν να πνιγούν και τα δύο μικρά παιδιά του.

Με τη βοήθεια ναυαγοσώστη, σκάφος του Λιμενικού μετέφερε στο λιμανάκι των Γουβών Ηρακλείου στην Κρήτη τον νεκρό πατέρα, όπου τον παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του Cretapost.gr, όλα συνέβησαν λίγο πριν τις 5 το απόγευμα της Τρίτης (19.10.2021), όταν ο ναυαγοσώστης στην παραλία των Γουβών βλέπει μέσα στη θάλασσα τον πατέρα με τα δύο του παιδιά να παλεύουν με τα κύματα.

Αμέσως βούτηξε και έσωσε τα δύο μικρά, ενώ στη συνέχεια προσπάθησε να κάνει το ίδιο και με τον πατέρα. Δυστυχώς όμως, για τον άτυχο άνδρα ήταν αργά, καθώς είχε αφήσει την τελευταία του πνοή.

πηγη gkourou.com

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button