ΔΙΑΦΟΡΑ

Ο Νίκος και ο Γιάννης. Αυτοί είναι οι δυο νεκροί τα ξημερώματα στη Μανωλάδα

Ο Νίκος και ο Γιάννης. Αυτοί είναι οι δυο νεκροί τα ξημερώματα στη Μανωλάδα

Δεν έχουν περάσει λίγες ώρες απο το τραγικό τροχαίο που στοίχισε την ζωή σε δυο νέους ανθρώπους.

Πρόκειται για το Νίκο Γιαννόπουλο 25 ετών και τον Γιάννη Βαλογιάννη 28 ετών από την Μανωλάδα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το τροχαίο δυστύχημα συνέβη όταν το Ι.Χ. χτύπησε πλαγιομετωπικα με ένα προπορευόμενο, η νταλίκα προσπάθησε να τους αποφύγει αλλά δεν πρόλαβε να φρενάρει και έπεσε στην άκρη του δρόμου…  πίσω από την νταλίκα ακολούθησε…  η δεύτερη νταλίκα η οποία επίσης δεν μπόρεσε να αποφύγει την σύγκρουση και κατέληξε πάνω στο ΙΧ. Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Βάρδας όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός τους. Επίσης, στο τροχαίο τραυματίστηκε και μία κοπέλα η οποία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο “Άγιος Ανδρέας” στην Πάτρα.

Στο σημείο βρέθηκε απο την πρώτη στιγμή η Πυροσβεστική Υπηρεσία που προχώρησε στον απεγκλωβισμό των νεκρών καθώς και δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο ένας  εκ των θυμάτων είχε χάσει σε τροχαίο τον αδερφό του πριν δυο χρόνια ενώ το δεύτερο θύμα αφήνει πίσω του ένα μωρό.

πηγη nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button