ΔΙΑΦΟΡΑ

32χρονη πέθανε από έμφραγμα την ώρα της ταφής της μητέρας της που «έφυγε» από κορονοϊό

Τραγωδία Σοκ 32χρονη έσβησε την ώρα της κηδείας της μητέρας της

32χρονη πέθανε από έμφραγμα την ώρα της ταφής της μητέρας της που «έφυγε» από κορονοϊό

Μια ασύλληπτη τραγωδία διαδραματίστηκε στην Βρετανία την ώρα της ταφής ενός θύματος του κορονοϊού. Η 32χρονη Λόρα Ρίτσαρντς δεν άντεξε και κατέρρευσε την ώρα που κηδευόταν η μητέρα της Τζούλι.

Όλα έγιναν σε νεκροταφείο στο Γουοργουικσαιρ την περασμένη Τρίτη. Όπως περιέγραψε η αδερφή της 32χρονης, η οποία δεν μπορούσε να παραβρεθεί στην κηδεία

καθώς είναι σε ομάδα υψηλού κινδύνου, την ώρα που γινόταν η ταφή η αδερφή της άρχισε να λέει ότι δεν μπορεί να αναπνεύσει και κρατούσε το στήθος της. Η ανιψιά της που ήταν μαζί της την έβαλε να καθίσει και προσπάθησε μαζί με όσους βρίσκονταν τριγύρω να της δώσουν τις πρώτες βοήθειες. Όμως δεν τα κατάφεραν. Η καρδιά της στην κυριολεξία ράγισε.

Έπιανε το στήθος της και φώναζε «δεν μπορώ να αναπνεύσω»
Η 45χρονη δήλωσε: «Την ώρα που τοποθετούσαν την μητέρα μου στο έδαφος, η Λόρα ξαφνικά είπε: ‘Δεν μπορώ να αναπνεύσω, δεν μπορώ να αναπνεύσω’. Και είχε τα χέρια της στο στήθος της. Η κόρη μου της είπε να καθίσει και έβαλε ένα παλτό γύρω από τους ώμους της, αλλά μόλις και μετά βίας μπορούσε να μιλήσει ή να αναπνεύσει».

Και συνέχισε λέγοντας: «Όλοι προσπάθησαν να την βοηθήσουν. Ακόμη και ο νεκροθάφτης. Αλλά δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι, γιατί υπέστη καρδιακή προσβολή. Το να χάσεις την αδερφή σου στην κηδεία της μητέρας σου είναι σαν ταινία τρόμου. Ήταν μόλις 32 ετών»

Η Λόρα τελικά θάφτηκε δίπλα στην μητέρα της μια ημέρα αργότερα…

πηγή: DailyMail

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button