ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Έκοψε 3 φαγητά που τρώμε όλοι και έχασε 40 κιλά: Η δίαιτα που άλλαξε τη ζωή της Καλομοίρας, έτσι έμεινε μισή

Τα μυστικά της για το τέλειο σώμα παρά τις δύο εγκυμοσύνες αποκάλυψε η Καλομοίρα, η οποία γυμνάζεται και προσέχει τη διατροφή της.

Η Καλομοίρα θέλησε να δείξει πως ο σωστός τρόπος για να κάνει κανείς γυμναστική είναι φορώντας κόκκινο κορμάκι και πίνοντας σαμπάνια. Η τραγουδίστρια δεν πρόλαβε να δημοσιεύσει το βίντεο της στο TikTok και έγινε χαμός από σχόλια για την εμφάνισή της. Και μπορεί η Καλομοίρα να μεγαλώνει και να έχει τρία παιδιά, όμως, όπως θα δείτε διατηρείται σε άψογη φυσική κατάσταση.

Όπως είχε αποκαλύψει κατά το παρελθόν σε συνέντευξή της, η τραγουδίστρια στη δεύτερη εγκυμοσύνη της πήρε 40 ολόκληρα κιλά. Το συγκεκριμένο βάρος, ειδικά μετά από μία εγκυμοσύνη, δεν είναι καθόλου εύκολο να το χάσεις και έτσι αποφάσισε να γίνει… στρατιώτης στην προσπάθειά της. Να μην παρεκκλίνει καθόλου από τον στόχο της και να επανέλθει στη σιλουέτα που διατηρούσε πριν μείνει έγκυος.

«Δούλεψα σκληρά και προσέχω πάρα πολύ. Η διατροφή μου αποτελείται κατά το 80% από υγιεινές τροφές και κατά 20% από σάλτσες και αυτά που μου αρέσουν. Κάνω πολλή γυμναστική, τρέξιμο, γιόγκα. Η γυμνάστριά μου βγάζει καθημερινά το πρόγραμμα που θα ακολουθήσω», έχει δηλώσει χαρακτηριστικά η Καλομοίρα σε συνέντευξή της.

Καλομοίρα: Οι τρεις τροφές που δε βάζει στο στόμα της

Όταν κάνεις διατροφή ξέρεις πως κάνεις κάτι καλό για τον εαυτό σου. Όμως, μερικές φορές είναι δύσκολο να αντισταθείς στα αγαπημένα σου φαγητά. Η Καλομοίρα γνώριζε ότι ο δρόμος είναι… δύσβατος και πως για να αποκτήσει το επιθυμητό βάρος και τη σιλουέτα που είχε, έπρεπε να κάνει κάποιες μικρές θυσίες. Συγκεκριμένα, χρειάστηκε να αποχωριστεί τα μακαρόνια (που σε ποιον δεν αρέσουν), τα παχυντικά γεύματα, όπως τα junk food και το λευκό αλεύρι.

Χωρίς αυτά στη διατροφή της καθημερινά, είδε μεγάλη απώλεια κιλών και λίπους που φυσικά και δεν χρειαζόταν. Πρόσθεσε στην διατροφή της, προϊόντα ολικής άλεσης, φρούτα, λαχανικά, ψάρι, κοτόπουλο και γιαούρτι.

«Όσο αδυνάτιζα τόσο περισσότερο πρόσεχα τη διατροφή μου. Έκοψα τα μακαρόνια και πολλά ακόμη παχυντικά γεύματα. Ήταν βέβαια δύσκολο. Κάνω τουλάχιστον μία ώρα γυμναστική και καταναλώνω έξι γεύματα την ημέρα.

Το πρωινό μου περιλαμβάνει ασπράδια αβγών με μανιτάρια και κρεμμύδια αλλά και χυμούς φρούτων και λαχανικών. Σε κάθε γεύμα μου προσπαθώ να βάζω φρούτα και λαχανικά. Αυτό είναι το μυστικό μου. Το μεσημέρι τρώω σαλάτα με ψάρι ή κοτόπουλο με ζυμαρικά ολικής άλεσης. Το βράδυ μόνο περιορίζομαι σε ένα γιαούρτι», έχει πει η Καλομοίρα.

Άρχισε να δίνει μεγαλύτερο βάρος στη σωστή και υγιεινή διατροφή, που σε συνδυασμό με τη γυμναστική της αρεσκείας της, τη βοήθησαν να φτάσει στο επιθυμητό βάρος και να απαλλαγεί μια και καλή από τα περιττά κιλά.

Πλέον, η ίδια έχει υιοθετήσει τον συγκεκριμένο τρόπο ζωής και δείχνει ευτυχισμένη με αυτό.

πηγή: enimerotiko.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button