ΔΙΑΦΟΡΑ

45 ετών, μοιάζει 30: H Mατούλα του «Καφέ της Χαράς» 20 χρόνια μετά άλλαξε ζωή και εικόνα

Η Χαρά Σμύρου είναι από τις ηθοποιούς των ‘οοs που έχουν καταφέρει να μείνουν ανεξίτηλες στη μνήμη του τηλεοπτικού κοινού.

Ο ρόλος της Ματούλας στο «Καφέ της Χαράς» χάρισε τεράστια αναγνωρισιμότητα στην ταλαντούχα ηθοποιό, η οποία ωστόσο δεν θέλησε να εκμεταλλευτεί τη φήμη της, αποφασίζοντας να σπουδάσει ψυχολογία και να ζήσει μόνιμα στο εξωτερικό.

Η Χαρά είναι 13 ολόκληρα χρόνια παντρεμένη και έχει δημιουργήσει τη δική της οικογένεια στη Νέα Υόρκη. Δεν αγαπά τα social media και αποφεύγει να απασχολεί τα Μέσα, έχοντας αφήσει για τα καλά πίσω της την υποκριτική.

Σήμερα, έχει κλείσει τα 45 της χρόνια (όσο απίστευτο κι αν φαντάζει αυτό από την ολοκαίνουργια φωτογραφία που το dailymedia.com.gr εξασφάλισε για εσάς!) και είναι πιο όμορφη από κάθε άλλη φορά. Με χάλκινο μαλλί, αψεγάδιαστο πρόσωπο και ελάχιστα μακιγιαρισμένη, η Χαρά μας κάνει να σκεφτόμαστε πως θα είχε πολλά ακόμα να δώσει στην ελληνική μυθοπλασία.

Δείτε τη 20 όλοκληρα χρόνια μετά την πρώτη της εμφάνιση στο «Καφέ της Χαράς»:

πηγη dailymedia.com.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button