ΔΙΑΦΟΡΑ

Πέθανε Ξαφνικά ο Γιώργος Τόλιος του συγκροτήματος Τρύπες

Πέθανε ο Γιώργος Τόλιος, ντράμερ του συγκροτήματος Τρύπες

Πέθανε σε ηλικία 58 ετών ο Γιώργος Τόλιος, ντράμερ του θρυλικού συγκροτήματος Τρύπες, σκορπίζοντας θλίψη τους δικούς του ανθρώπους και στην ροκ μουσική σκηνή της χώρας.

Ο Γιώργος Τόλιος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή με την είδηση για γίνεται γνωστή από τους φίλους του γνωστού ντράμερ του συγκροτήματος Τρύπες ενώ ζούσε στη Θεσσαλονίκη.

Ο Γιώργος Τόλιος το 1985 πήρε θέση του Κώστα Φλωροσκούφη στα τύμπανα του συγκροτήματος και οι ζωντανές τους εμφανίσεις στην Αθήνα, στο club Rodeo, στο Κύτταρο και στο Λυκαβηττό, όπου παίζουν πριν από τον Πουλικάκο, τους καθιερώνουν στην συνείδηση του κοινού σαν την πιο δυναμικά ανερχόμενη rock μπάντα στην Ελλάδα. Το τραγούδι τους Ταξιδιάρα Ψυχή γίνεται το αγαπημένο των ακουλουθητών της εναλλακτικής τότε ροκ σκηνής.

Μπήκε ως ντράμερ στις Τρύπες το 1985 και έμεινε μέχρι το τέλος, ενώ ηχογράφησε μαζί τους κάθε υλικό από το δεύτερο άλμπουμ και μετά. Επίσης έχει παίξει κρουστά και στα Ξύλινα Σπαθιά, όπου έπαιζε ντράμς ο μεγαλύτερος αδερφός του.

Ακόμη είχε δουλέψει με τον Μπάμπη Στόκα, τον Δημήτρη Ζερβουδάκη και τον Γιάννη Κούτρα.

Πηγή: Newsit.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button