ΔΙΑΦΟΡΑ

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – Πέθανε ο Πάνος Ηλιόπουλος

Θλίψη προκαλεί στον καλλιτεχνικό κόσμο ο θάνατος του Πάνου Ηλιόπουλου του «αντισυμβατικού» στιχουργού της ελληνικής μουσικής και του πολιτισμού.

Την είδηση του θανάτου του στιχουργού μετέδωσε στα social media η δημοσιογράφος, Ελένη Κουρτίδου, γράφοντας το παρακάτω συγκινητικό μήνυμα:

«Αγαπούσε τον Παύλο Σιδηρόπουλο, τον Στέλιο Βαμβακάρη, τον Louisiana Red, τον Πουλικάκο, την ελληνική ροκ σκηνή, το ρεμπέτικο, τα μπλουζ, τις μουσικές του κόσμου, την τζαζ. «Από τα παζάρια της Ανατολής ως τα πολυκαταστήματα της Δύσης» και από το «Jazz Club» μέχρι την «Πόρτα που ανοίγει», οι εκπομπές του στον 9,58fm ΕΡΤ3 ήταν από τις καλύτερες μουσικές εκπομπές της ελληνικής ραδιοφωνίας.

πηγη newsit.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button