ΔΙΑΦΟΡΑ

Θεσσαλονίκη: Πόρισμα σοκ για τον θάνατο της 24χρονης Ειρήνης από ηλεκτροπληξία!

Σοβαρά λάθη και παραλήψεις αποκαλύπτει το πόρισμα των ειδικών για τα αίτια που οδήγησαν στην ηλεκτροπληξία και στον θάνατο της 24χρονης Ειρήνης.

Σοβαρά λάθη και παραλήψεις αποκαλύπτει το πόρισμα των ειδικών για τα αίτια που οδήγησαν στην ηλεκτροπληξία και στον θάνατο της 24χρονης Ειρήνης στη Θεσσαλονίκη μέσα στο μπάνιο του σπιτιού της τον περασμένο Οκτώβριο. Παράλληλα, ο αρραβωνιαστικός της άτυχης κοπέλας σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο Star, ανέφερε πως η κοπέλα έκανε μπάνιο με αναμμένο τον θερμοσίφωνα και ο πίνακας του σπιτιού δεν είχε ρελέ.

Πόρισμα σοκ για τον θάνατο της 24χρονης Ειρήνης από ηλεκτροπληξία

Το πόρισμα για τον θάνατο της άτυχης κοπέλας βγήκε στις 7 Νοεμβρίου και έδειξε πως η άτυχη κοπέλα πέθανε από ηλεκτροπληξία. Όπως «έδειξε» το πόρισμα είχε καεί το καλώδιο της γείωσης στη σύνδεση του θερμοσίφωνα με τον ηλεκτρικό πίνακα. Επίσης στη δήλωση της εγκατάστασης εμφανιζόταν ότι ο ηλεκτρικός πίνακας είχε διακόπτη ασφαλείας (ρελέ), παρ‘ ότι δεν υπήρχε. Τρίτον, στη δήλωση ηλεκτρικής εγκατάστασης αναφερόταν στα δεδομένα άλλου διαμερίσματος.

Από τύχη δεν πέθανε και ο σύντροφός της – Τί τον έσωσε τελευταία στιγμή

Σύμφωνα πάντα με το πόρισμα από καθαρή τύχη δεν έπαθε ηλεκτροπληξία και ο σύντροφος της 24χρονης κοπέλας καθώς εάν δεν φορούσε παπούτσια όταν πήγε να τη σώσει θα είχε πεθάνει και εκείνος.

Το χρονικό της υπόθεσης

Η άτυχη 24χρονη είχε εντοπιστεί από τον 54χρονο σύντροφό της με τον οποίο συζούσε. Ο 54χρονος της είχε βγει για λίγη ώρα από το διαμέρισμα προκειμένου να κάνει κάποια ψώνια. Επιστρέφοντας βρήκε την σύντροφό του αναίσθητη και κάλεσε το ΕΚΑΒ ωστόσο παρά τις προσπάθειες των διασωστών να την επαναφέρουν, δεν κατέστη δυνατό.

Από την αρχή ο σύντροφος της άτυχης κοπέλας στην κατάθεσή του υποστήριζε τοσενάριο ηλεκτροπληξίας το οποίο επιβεβαιώθηκε και μετά την ιατροδικαστική εξέταση. Σύμφωνα με τα ιατροδικαστικά ευρήματα, ο θάνατός της είχε αποδόθηκε σε ηλεκτροπληξία, ενώ η εισαγγελική παραγγελία αναζητούσε τυχόν ποινικές ευθύνες.

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης είχε δώσει εντολή προς την εισαγγελέα ποινικής δίωξης να παραγγείλει έρευνα από το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με τα ιατροδικαστικά ευρήματα, ο θάνατός της είχε αποδόθηκε σε ηλεκτροπληξία, ενώ η εισαγγελική παραγγελία αναζητούσε τυχόν ποινικές ευθύνες.

πηγη athensmagazine.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button