ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μόλις έγινε γνωστο..δεν είναι πλέον μαζί μας στη ζωή ο ….

Σε κλίμα συγκίνησης τελέσθηκε χθες η εξόδιος ακολουθία του μακαριστού Στρατιωτικού Αρχιμανδρίτη Νεοφύτου Παντζή, στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Βουλκάνου Μεσσηνίας.

Στην Ακολουθία χοροστάτησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευστάθιος, συμπαραστατούμενος από πλειάδα ιερέων.

Ο κ. Ευστάθιος αναφέρθηκε στην προσωπικότητα αλλά και την προσφορά του αειμνήστου κληρικού, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί σε προσωπικές στιγμές που βίωσε μαζί του.

Πλήθος πιστών κατέκλυσε την Ιερά Μονή προκειμένου να προσκυνήσει τη σορό του πατρός Νεοφύτου, αλλά και για να τον αποχαιρετήσει για τελευταία φορά.

Τέλος, η ταφή έλαβε χώρα στο νεκροταφείο της Μονής.

 

ARXON.GR

TAGS Ι. Μ. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
πηγη arxon.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button