ΔΙΑΦΟΡΑ

Δεν άντεξε τον θάνaτο του γιου της και πήγε να τον συναντήσει: Έφυγε από την ζωή η μητέρα του Αίαντα Μανθόπουλου, δυο μήνες μετά

«Από σήμερα αγάπη μου δεν είσαι μόνος»

Δεν άντεξε η μητέρα του Αία Μανθόπουλου και δύο μήνες μετά το θάνατο του ηθοποιού έφυγε κι αυτή από τη ζωή. Η είδηση πως ο Αίας Μανθόπουλος «έφυγε» σε ηλικία 61 ετών σκόρπισε απέραντη θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο, αλλά καταρράκωσε και τους δικικούς Ο ηθοποιός νοσηλευόταν για αρκετές ημέρες στη ΜΕΘ μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη ενώ βρισκόταν στο σπίτι του.

Σήμερα (18/1), μία νέα τραγωδία έρχεται να χτυπήσει την οικογένεια του ηθοποιού, αφού έγινε γνωστό πως η πολυαγαπημένη του μητέρα άφησε την τελευταία της πνοή. Τη δυσάρεστη είδηση δημοσιοποίησε η Ελισάβετ Σταμοπούλου, η τελευταία σύντροφος που είχε στη ζωή του.

Δύο μήνες μετά την απώλεια του Αίαντα Μανθόπουλου έφυγε από τη ζωή η μητέρα του.

Η τελευταία σύντροφός του, Ελισάβετ Σταμοπούλου διαχειρίζεται το προφίλ του στο facebook και πόσταρε ένα βίντεο του ηθοποιού με τη μητέρα του και ανακοίνωσε το θάνατό της. «Από σήμερα αγάπη μου δεν είσαι μόνος σου.

Η Λίντα μας είναι στην μεγάλη σου αγκαλιά… καλή αντάμωση», έγραψε στη λεζάντα. «Η δική μου ζωή, η οποία ήταν απόλυτα ταυτισμένη με τη δική του, γιατί συμπλέαμε μαζί σε κάθε τομέα, πραγματικά τινάχτηκε στον αέρα.

Τινάχτηκε η συντροφικότητά μας, η καθημερινότητά μας και ό,τι χτίζαμε όλο αυτό το χρονικό διάστημα. Για εμένα έχει δημιουργήσει ένα μεγάλο κενό και δεν μπορώ να το αναπληρώσω.

Κάθε μέρα παίρνω τον καφέ μου και πηγαίνω στο κοιμητήριο γιατί θέλω να νιώθω ότι είμαι κοντά του» είχε δηλώσει η σύντροφος του Αίαντα Μανθόπουλου στο Πρωινό μετά τον θάνατό του.

πηγη piraeuspress.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button