ΔΙΑΦΟΡΑ

Θρήνος στην κηδεία της 16χρονης στο Ωραιόκαστρο που “έφυγε” από αλλεργικό σοκ – Σκηνές αρχαίας τραγωδίας

Απαρηγόρητοι είναι οι γονείς της 16χρονης που “έφυγε” από τη ζωή, μετά την κατανάλωση φαγητού από ταχυφαγείο στη Χανιώτη Χαλκιδικής.

Μέσα σε κλίμα βαθιάς θλίψης, κλήθηκαν σήμερα συγγενείς και φίλοι να πουν το στερνό “αντίο” στο νεαρό κορίτσι που η μοίρα του έπαιξε ένα άσχημο παιχνίδι. Μέσα σ’ ένα λευκό φέρετρο έφτασε η σορός της 16χρονης στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου, στο Παλαιόκαστρο, ενώ η μητέρα της δεν άντεξε και κατέρρευσε.

Υποβασταζόμενος έφτασε στην εκκλησία και ο πατέρας της 16χρονης.Μάλιστα, έξω από τον Ναό φίλοι της την αποχαιρετούν με μαρσαρίσματα, καθώς όπως λένε λάτρευε αυτόν τον ήχο που κάνουν οι μηχανές.

 

Το άτυχο κορίτσι που βρισκόταν σε διακοπές με την παρέα της, στη Χανιώτη Χαλκιδικής, κατανάλωσε κατά τη βραδινή της έξοδο χοτ-ντογκ σε ταχυφαγείο της περιοχής. Μάλιστα, το νεαρό κορίτσι γνωρίζοντας ότι έχει αλλεργία στα γαλακτοκομικά, ρώτησε αν το φαγητό της περιείχε το απαγορευμένο συστατικό και αφού πήρε αρνητική απάντηση προχώρησε στην κατανάλωση.

Τότε, άρχισε να μετρά αντίστροφα ο χρόνος για τη 16χρονη που σε σύντομο χρονικό διάστημα κατέρρευσε. Οι φίλες του κοριτσιού κάλεσαν το ασθενοφόρο, όμως αυτό κατέφθασε στο σημείο με καθυστέρηση 45 λεπτών.

«Πρόσεχε πάντα όταν έτρωγε έξω»
Η μητέρα της 16χρονης ξέσπασε μιλώντας στο newsit.gr, θρηνώντας για τον χαμό του παιδιού της και τονίζοντας πως η κόρη της ήταν ιδιαίτερα προσεκτική σχετικά με τις τροφές που κατανάλωνε λόγω της αλλεργίας που είχε στα γαλακτοκομικά.

«Η κόρη μου είχε πάει διακοπές για 4 μέρες με τις φίλες της στη Χανιώτη της Χαλκιδικής. Μίλησα μαζί της εκείνο το βράδυ κατά τις 21:30 και όλα ήταν καλά. Οι φίλες της μου είπαν ότι το πρωί γύρω στις 5 αφού είχαν βγει παρήγγειλαν να φάνε. Η κόρη μου είχε φάει ένα χοτ ντογκ, όμως είχε αλλεργία στα γαλακτοκομικά. Το ήξερε το κορίτσι μου και πάντα όταν έτρωγε από έξω πρόσεχε πάντα».

«Το είχε από τότε που γεννήθηκε αυτό. Τώρα δεν ξέρω τι έγινε, από βιασύνη κατά λάθος μέσα κάποιο γαλακτοκομικό, έγινε κάποιο μπέρδεμα και το κοριτσάκι μου δεν το κατάλαβε. Συνήθως είχε τα φάρμακα της μαζί αλλά εκείνη τη στιγμή δεν τα είχε. Έτρεξε η φίλη της να πάει από το δωμάτιο να τα φέρει αλλά φαίνεται δεν πρόλαβε».

«Ήταν ένας άγγελος και χάθηκε»
Στη συνέχεια η μητέρα της αδικοχαμένης 16χρονης περιέγραψε τα δραματικά λεπτά που ακολούθησαν, τις προσπάθειες των γιατρών να την επαναφέρουν στη ζωή και εγείρει ερωτήματα σχετικά με την καθυστέρηση του ασθενοφόρου.

«Τα κορίτσια κάλεσαν ασθενοφόρο άλλα αυτό άργησε 45 λεπτά να φτάσει στο παιδί μου. Πήραν και την αστυνομία και έφτασε νωρίτερα από το ασθενοφόρο. Φαίνεται από τα πρώτα στοιχεία πως το κορίτσι μου έπαθε αλλεργικό σοκ και έφυγε από τη ζωή. Ήταν 16 χρονών μόνο. Ήταν το πιο καλό παιδί. Να φύγει έτσι αυτό το παιδί χωρίς βοήθεια. Το παιδί μου έπαιρνε για 4 χρόνια και αγωγή για επιληπτικές κρίσεις που πάθαινε, αλλά αυτή τη φορά δεν ήταν κάτι τέτοιο».

«Όταν την μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας προσπάθησαν δύο φορές να την επαναφέρουν αλλά δεν τα κατάφεραν. Το κορίτσι μου ήταν ένας άγγελος και χάθηκε. Δεν ξέρω γιατί άργησε το ασθενοφόρο. 5 το ξημέρωμα δεν είχε κίνηση για να αργήσει», είπε.

Δείτε το βίντεο –  Η κηδεία της 16χρονης – Τραγικές φιγούρες οι γονείς της:

 

πηγη net-time.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button