ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ

Πλήθος κόσμου στα θυρανοίξια της Παναγίας Παραμυθίας (Φωτό + Βίντεο)

Πλήθος κόσμου συνόδευσε την εικόνα της Παναγίας της Παραμυθίας στο μικρό παρεκκλήσι που βρίσκεται μεσα στη Μονή Γοργοεπηκόου.Η εικόνα ειχε μεταφερθεί πριν μερικούς μήνες απο την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου στο μοναστήρι όπου πλήθος προσκηνυτών προσερχόταν καθημερινά για να την ασπαστεί!

Τα θυρανοίξια ετέλεσε ο Μητροπολίτης Μεγάρων και Σαλαμίνος κ Κωνσταντίνος ο οποίος προεξήρχετου Πανηγυρικού Εσπερινού ενώ με την ταπεινή του παρουσία ο Ηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Αρχιμανδρίτης Εφραίμ τίμησε τα θυρανοίξια του παρεκκλησίου όπου μεταφέρθηκε η εικόνα της Παναγίας που ήρθε από το μοναστήρι του.  

πηγη  briefingnews.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button